hur att börja leva ett grönt liv

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-24
Börjar att leva till grönt liv genom miljövännens Leigh Lopez. Dessa Green Living tips är bra sätt genom vilket du kan växa grönare varje dag. Grönare ditt liv handlar om att göra små förändringar i ditt liv. Små förändringar kan göra stor skillnad

Du behöver:.
Viljan att genomföra dessa gröna tips och viljan att dela dessa tips


1
. . Med allt prat om att leva ett grönt liv varför har bara ett fåtal familjer som antogs den? Vad händer? Varför har vi inte alla redan rusade ut till gröna vår livsstil och ändra vårt beteende för trampa mer lätt på Moder Jord?
För många människor, att flytten köpa mer miljövänliga och hälsosamma produkter börjar i köket. Presentera ekologiska livsmedel i hushållet är lättare än de flesta tror. Många av våra rengöringsmedel mousserande etiketter ger alltid ett dubbelt budskap, visade på baksidan i mindre tryck: Poison! Varning! Varning! Det är inte längre en hemlighet att användningen av starka lösningsmedel och tvålar i våra hem orsaka irritation problem, påverkar nervsystemet hos växande barn och leda till andra hälsoproblem.
Inte tala om att utformningen av dessa rengöringsmedel släppa en obeskrivliga mängden föroreningar till miljön vid produktionen och efter användandet. Så när det gäller att rengöra, vilka är alternativen att gå grönt?
2.
Star genom att använda en anläggning alternativ att tvätta din maträtt istället för SLS baserad diskmedel, du går lättare om miljön och din hälsa, som även med en god skölj, en betydande mängd av diskmedel är kvar på tallriken och konsumeras med maten. Så avbildning mängden SLS du redan har lagt i din kropp.
Dessutom kan en hel rad av rengöringsprodukter göras från vinäger. Din plats att lukta som ättika för en kort stund men rengöring med ättika är kraftfull, naturligt-och billiga och bäst av allt den inte påverkar miljön. För att ta bort klistermärken som har använts för att "dekorera" möbler och andra ytor, fukta med ättika. Låt sitta kvar i minst femton minuter, och sedan ta bort genom att gnida ytan med en fuktig trasa. Vid ihållande rum lukt, placera en skål med ättika i rummet över natten. Detta underverk. Ta bort
starka dofter från burkar. Skölj burkar med en halv och en halv blandning av ättika och vatten för att avlägsna vitlök eller andra starka dofter. Koka vatten med flera skedar ättika för att ta bort lukten av bränd mat från köket.
ättika fungerar undrar också om förebyggande katter från repor klädsel (spray en osynlig del av tyget först att se till att ättika inte orsakar en fläck). Rengör hund öron med en ren trasa doppad i ättika. Ättika fungerar undrar också om funkig lukt, bada hundar i en utspädd ättika bad och klappa torrt.
När du har startat inklusive användning av miljövänliga produkter i köket kommer du att inse därifrån, gröna produkter långsamt börja infiltrera andra delar av hemmet-badrum, rengöringsprodukter och bakgård. Graden och hastigheten av infiltration skiljer så mycket som vi gör från varandra.
3.
De som motsätter sig förändring säga att det är för dyrt att köpa ekologisk mat och miljövänliga produkter och tjänster. Men hur kan du stödja en grönare livsstil om du inte följer R kvadrat? Det är Recycle, minska och återanvända.
Att skära ned på din ekologiska utgifter starta en ekologisk bakgård trädgård. Det tar tid men i slutändan åtminstone du vet att du och din familj äter hälsosamt och ekologiskt. Den använder mindre energi och faktiskt kommer att bli hälsosammare för dig och hälsosammare för planeten.
Miljöexpert Leigh Lopez säger en annan plats att börja göra miljövänliga val är i affären är att sluta köpa handduk pappershanddukar och servetter . Använd gamla handdukar, t-shirts, handdukar maträtt göra allt jobbet och göra det bra. Och ju mer de är tvättade, desto bättre de får och du skulle hjälpa miljön.
Många punkter kommer i förpackningar av petroleumprodukter. Istället leta efter saker som har minimal förpackning eller återanvändbara förpackningar. Låt säga att du bestämmer dig för att köpa några kakor lämna de som kommer förpackat i plast papper och välja dem i en burk, när kakorna är klar kan du lagra något i tenn att använda direkt i ditt kök eller ge tenn till ett barn för att lagra färgen leder oe måla burkar i.
Om du måste köpa engångstallrikar, leta efter de gjorda av 100 procent återvunnen plast. "De är diskmaskin säker, enkel att använda, och du kan använda dem om och om igen.

Köp återvunnen aluminiumfolie, som kräver bara en tjugondel energi nonrecycled folie. Sedan, återvinna den när du är klar!

Papper eller plast? Det är en fråga jag frågade hela tiden, vad är det miljömässigt rätta svaret? Lopez säger att det är riktigt, heller. Mer än 400 miljoner plastkassar slängs i USA och Karibien varje år och de plastpåsar kan ta upp till 1000 år att brytas i deponier. Och medan papperspåsar göra så småningom brytas ned mycket snabbt än plastpåsar uppskattningsvis 15 miljoner träd om året måste skäras ned för att göra 10 miljarder papperspåsar.
4.
När det gäller hur många träd som huggs ner varje år, avslutar 2005 års rapport om att det primära skogsareal (i motsats till planteringar) minskade globalt med 60. 000 kvadratkilometer per år (cirka storleken på Irland, se: http://www. greenfacts. org/en/forests/index. htm # 2). Observera att den här informationen ofullständig på grund av bristen på tillgängliga data från många länder som inte övervakar sådana förändringar. (Jag skulle kunna nämna dessa länder, men jag vill inte hamna i en analog induktion om detta. ) När det gäller "antal träd" detta innebär, är det omöjligt att få en korrekt räknas. Trädtäthet i obearbetad skog varierar från 50,000-100,000 träd per kvadratkilometer, så matten skulle sätta detta nummer på 3 till 6000000000 träd per år.
Som i vilket syfte denna loggning är till för, pg. 129 av 2007 års rapport finns statistik över den globala produktionen och konsumtionen av trädbränslen (träkol och andra energianvändning) rundved (papper och andra icke-timmer produkter) och sågade trävaror (sågade trävaror). Det uppskattar den globala produktionen på 1,7 miljarder euro (46 procent), 1,6 miljarder (43 procent) och 421 Mkr (11 procent) kubikmeter respektive med jämförbara volymer förbrukas globalt.

Lösningen? Ta med din egen väska till butiken och fyll den med återvunna och ekologiska varor. Använd en tygpåse.

Försök att få en av 100 organiska material, Om du inte kan använda en vanlig tygpåse. Bättre icke-ekologiska än papper eller plast.


Köp en hög kvalitet vattenflaska och ta den med dig. De flesta människor inser inte när du köper en liter vatten i butiken, du faktiskt förbrukar cirka sex liter vatten, Det beror på när tillverkare gör plastflaskor, det tar fem liter vatten för att kyla av plast. Gör det rätta och gå med din egen vattenflaska.


En sak att tänka på när man köper en plastflaska är dess betyg. Titta på botten av flaskan för en liten plast triangel med ett nummer i mitten. Om du ser ett nummer 2, 4 eller 5 är flaskan säker. Om det har något annat nummer, använd det inte som en vattenflaska. Dessa andra plaster kan göra ditt vatten smakar plast och läcka skadliga kemikalier i din kropp.
Få miljömedvetna idag. Gör det rätta.

tips och varningar


 • köpta desinfektionsmedel används vid rengöring kan innehålla alla möjliga otäcka kemikalier. Göra din egen miljövänliga desinfektionsmedel är mycket billig och snabb att göra!
 • Se till att alla rengöringsmedel förvaras på rätt sätt.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Hur du väljer dina gynekolog

  Relaterade artiklar


 • Hur orsakar tea tree-olja manlig bröstförstoring?
 • hur man hanterar kvinnlig urininkontinens - inkontinens behandlingar
 • hur lätt menstruationskramper
 • Alzheimers tecken och symtom
 • hur man kan slå sömnlöshet under graviditeten
 • om moderskapsförsäkring
 • hur man undviker att fixat av mobben
 • hur man bestämmer om du ska träffa en läkare
 • hur man får det bästa av din läkare
 • Vad gör din sovställning säger om dig?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com