hur beståndet ditt barns medicinförråd

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-12
Få saker är värre än en sjuk eller nödlidande barn, förutom att behöva gå till affären med en i släptåg så att du kan köpa medicin för honom. Har följande saker till hands kommer att försäkra er aldrig kommer att behöva göra en nödsituation resa till apoteket

Du behöver:.
Smärtstillande
. elektrolytlösning.
termometer.
bedövande gel.
blöjeksem grädde.
saltlösning näsdroppar.
sköljblåsa.
ånga gnugga.


1.
Köp ett smärtstillande medel eller feber reducering. Tylenol eller acetomenophen är Ibuprofen används också för samma ändamål, men är inte säkert att ge spädbarn under 6 månader. Ibuprofen är effektivare, dock, så detta bör vara i medicinskåp av någon förälder till ett äldre barn.
2.
Inköp Pedialyte eller liknande elektrolytlösning som ska användas om din bebis är kräkningar eller har diarré. Små barn kan bli uttorkad snabbt och ersätta vitala elektrolyter är viktigt. Av alla saker som föräldrar har varit tvungna att springa ut och köpa mitt i natten, toppar Pedialyte listan.
3.
Ha en termometer till hands. Barn under 6 månader skall aldrig köra temperaturer på mer än 100. 4 grader utan att meddela din läkare. Därför har en termometer på hand är viktigt. Med en bebis temperatur muntligen är omöjligt, så leta efter en temporal, ändtarm, eller under-armen-modellen. Rektaltermometrar är mest korrekta, men är inte lika bekväma som under-armen-modeller.
4.
Köpa en vara bedövande gel. Oral-gel är en aktuell gel du sätter på ditt barns tandkött när de är barnsjukdomar. Tandsprickning tabletter finns också tillgängliga, men den senaste tidens frågor om deras säkerhet hade många föräldrar väljer lokalbedövningsmedel istället.
5.
Köp en effektiv blöjeksem grädde. Se till att få en kräm blöjeksem som är skyddande och medicinerade.
6.
Har glycerin stolpiller till hands när bebisen är förstoppad. Se till att köpa den storlek som gjorts speciellt för barn.
7.
Köp droppar saltlösning i näsan och en glödlampa spruta. Det är inte säkert att ge spädbarn avsvällande medel, och eftersom de inte kan snyta sig nästäppa kan utgöra ett problem. Droppande näsdroppar i din spädbarn näsan sedan försiktigt aspirera ut slem med en glödlampa spruta är ett bra sätt att minska trafikstockningarna.
8.
Köpa en ånga gnugga för spädbarn, som kan hjälpa avlasta. Det har också en lugnande doft som kan hjälpa ditt barn somna bättre, vilket är ibland svårt när de är sjuka.

Tips och varningar


 • Se till att läsa riktningar på alla mediciner noga innan du ger ditt barn medicin. De flesta doser baseras på ditt barns vikt.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur du hittar den bästa graviditeten självhjälp program

  Relaterade artiklar


 • hur man förbereder för vintern under graviditeten
 • hur man vända Alzheimers sjukdom naturligt
 • hur man hittar krukväxter som renar luften
 • hur man identifierar ett piller
 • Hur ofta ska du tvätta händerna?
 • hur att hålla sig frisk del ett
 • hur de ska hantera (kanske till och med blomstra) när mamma eller pappa kommer leva med dig
 • hur man kan förbättra din hållning
 • hur ta reda på om du är bärare av en sjukdom
 • hur man kan vara mer hälsosam
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com