hur gå ner i vikt efter en förlossning

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-23
Hålla vikten av efter att ha en vik är tufft här är några tips
1.
Göra hjärt hjälper dig ner i vikt. Bara att gå på en promenad är bättre än ingenting, och du kan ta ditt barn med dig. Kör barnvagnen kommer att engagera sig mer muskler också och göra dig arbeta hårdare. Detta får du och barnet ut ur huset för en liten stund. Få lite motion kan hjälpa dig och kanske även din baby sover bättre. Hoppa rep är bra också att få lite konditionsträning.
2.
Vissa övningar för överkroppen som ganska enkel. För triceps: Stå med fötterna axelbrett och håll en vikt över huvudet . . Böj armbågarna så att flaskan går bakom huvudet och sedan räta ut dem tillbaka ut. Gör 3 set med 10, 12, 15. För din biceps: Håll flaskan (eller vikt) i handen och avkopplande dem på din sida och handflatorna framåt. Böj armbågarna framåt så att din hand är då av din axel. Du kan också arbeta dina axlar genom att göra laterala väcker, bara stå med armarna på din sida, hålla lite vikt, och sedan lyfta armarna rakt upp, tills de är parallella med marken, sedan ned igen. För en vikt, kan du gå antingen köpa några hantlar, inte för tung dock, de är ganska billiga, eller så kan du använda kannor fyllda med vatten eller sand.
3.
Bara några övningar kommer att hjälpa dig med dina ben. En bra man är utfall, antingen gå eller stillastående. När du är longering, vara försiktig om din form. Formen är mycket viktigt i alla övningar för att förebygga skador och få de resultat du vill ha. Var noga med att inte gå så långt att din tå är bakom dig knä. Alltid kunna se din tå på det främre benet och inte gå ner så långt att benet är böjt till mer än 90 grader. Håll ögonen och axlar upp. Om du gör går utfall gå cirka 25 meter, och upprepar att 3-4 gånger. Eller stillastående, gör 3 uppsättningar av ca 8-10. Innehav hantlar i händerna kommer att öka din träning och du kommer att se bättre toning resultat. Om du har en maskin benpress på ett gym eller hemma hos dig, det är bra också. Gör samma 3 set med 8-10 reps. Vadpress är också enkelt att du kan göra hemma. Bara stå i kanten av trapporna eller avsats på bollar av dina fötter, och driva upp att stå på din smyger. Har ca 2-3 uppsättningar 15-20 av dessa (eller tills du känner en ganska bra bränna). Den reps och vikt varierar beroende på din kondition nivåer före och efter barnet.

Tips och varningar


 • Denna artikel skrevs av min dotter som har en magisterexamen i atletisk träning.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man ska hantera symtom på en sinus-infektion

  Relaterade artiklar


 • hur man sparar pengar på receptbelagda mediciner
 • om polycystiskt ovariesyndrom
 • hur tips spädbarnsvård med bakpulver
 • hur man loggar blodtryck
 • hur du tar bort akne från ansiktet med naturliga produkter
 • hur att hålla sig frisk och organiserad
 • Hur man känner igen sura uppstötningar hos barn
 • hur man kan slå endometrios 04 - förstå hormonella symtom
 • hur man sträva efter optimal hälsa:
 • Hur berätta om ditt barn behöver gå till doktorn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com