hur man använder livet lärdomar som lärts ut under tv-serien "intervention"

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-24
TV-serien "Intervention" är en brutalt ärlig "dokusåpa" på A E. narkotikamissbruk, lider missbrukare själva, är förkrossade familj vänner, och processen kring intervention alla visat i stora, plågsamma detaljer.

Det liv vi lär oss här kan användas av alla. Jag hoppas att denna artikel hjälper varje person som läser den

Du behöver:.
Kollar "Intervention" på TV, på nätet eller läsa om den
. .
en önskan att lära sig lite liv lektioner.
ärlighet.


1.
se föreställningen. Var uppmärksam på om du är i klass eftersom du är. Du är lärande i livets skola. Andra har smärta, kamp, misslyckande och framgångar som vi kan lära av. Jag lär mig något varje gång jag titta på showen, är det verkligen banbrytande verkligheten TV. Den "Intervention" är ett sätt att avsluta nedåtgående spiral av en persons liv innan de nått botten eller dö. Sina nära och kära är som "botten" och be en professionell att gå in och hjälpa till att få missbrukaren i live-i behandling /rehab.
2.
Diskutera programmen regelbundet. Jag lunch varje vecka med en grupp medarbetare som diskuterar "Intervention" ärligt och det är fantastiskt att höra varje individs inta i samma episod. Varje show är lite annorlunda: spelberoende, alkoholism, ätstörningar, dysfunktionella familjer, drogmissbruk och många fler. En av dessa frågor har rört liv varje person vid bordet eller en vän eller en älskad i sitt liv.
3.
Avse minst en person i varje program. Om missbrukaren inte lära dig en läxa om livet, kanske du kan relatera till: lillasyster, mamma eller kamp för sin make. "Intervention" har lärt mig att aktivt beroende berör alla delar av missbrukare liv och de människor som omger dem. Missbrukare manipulera ofta människor och en kärleksfull familj om hjälp kan faktiskt skada mer än hjälpa. Vi alla kan lära mycket av denna klassiska ohälsosamma dynamisk. När healing börjar, börjar det oftast med en gruppkram!
4.
Rehab. Målet för varje "Intervention" TV-show är att få cirka 90 dagar live-in behandling för missbrukaren i bästa anläggning för dem. Rehab är inte posh kändis-prydda semester kvällstidningarna gillar att visa oss. Tillfrisknande från beroendet är ärligt skildras vilket innebär att i slutet av varje show ofta påpekat att återfall, fängelse, eller dödsfallet inträffade. Happy Endings är för sagor. Bättre liv, nykter lever hälsosammare och relationer framhålls som den stora framgångssagor. Flera saker fastnar i mitt sinne. Såsom: folk på rehab ser riktigt bra . . . glödande hud, leende, njuter Motion aktivitet. Efter 90 dagar nykter tar det ofta upp nya hobbyer eller starta gamla älskar som cykling, konst och musik.
5.
Kleenex och puffar. Tårar av empati eller glädje. Du kan behöva vävnaderna hands när du tittar på "Intervention". Det är otroligt hur mycket känslor detta program rör upp! Ingen är dåligt eller allt gott har jag lärt mig. Varje narkoman på utställningen var en gång en framgångsrik person eller en älskling Sweet Child. De hjälpte dussintals andra människor eller gjort miljontals i näringslivet. Då poof! deras droger förstör personens liv och hela världen. Jag hoppas "Intervention" får hjälp till alla som behandlar detta!

Tips och varningar


 • Sök upp AA, NA, GA och Al-Anon för mer hjälp.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man gör möss undvika ditt hem

  Relaterade artiklar


 • naturliga botemedel för tonåring akne
 • hur man kan förstå hur en fettrik kost kan förändra din kropp klocka
 • hur man håller skärpan med hjärna träningspass
 • negativa effekter av hormonersättning
 • hur man sminka för afroamerikaner
 • Hur man vet om du är gravid eller har klimakteriet
 • hur man har ett liv när din inkomst är utarmat
 • hur du skyddar dina läppar från skadliga solstrålarna
 • hur man ska behandla blöjeksem naturligt
 • om sommaren rengöring fastar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com