hur man använder naturliga behandlingar för nasal bihåleinflammation

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-30
Om du ofta får anfall av bihåleinflammation, här är några naturliga behandlingar som fungerar
1
Lider du av. . frekventa anfall av bihåleinflammation? Den instängdhet, ansikts tryck, huvudvärk och allmän trötthet så ofta förknippas med nasal bihåleinflammation kan göra det svårt att fungera under dagen och ännu svårare att sova på natten. För att lägga till problemet, många av avsvällande medel som används för att behandla detta vanligt tillstånd ha biverkningar. Finns det en bihåleinflammation naturlig behandling som verkligen fungerar?
2.
är antibiotika nödvändigt?

Även din läkare kan välja att sätta dig på ett antibiotikum för nasal behandling bihåleinflammation, några av de aktuella studier visar att antibiotika har liten effekt på detta tillstånd. Detta är inte förvånande eftersom de flesta fall av bihåleinflammation orsakas av ett virus, snarare än en bakterie, vilket gör antibiotika en ineffektiv behandling. Lyckligtvis är de flesta fall av bihåleinflammation lösa på egen hand inom fjorton dagar, så de bästa behandlingarna är inriktade på att lindra symtomen.
3.
Sinuit naturliga behandlingar.

Vad är det bästa symptomatisk behandling för nasal bihåleinflammation? En strategi som fungerar bra för att minska trafikstockningar och instängdhet att hetta upp en stor kastrull med vatten på spisen tills det är kokning. Lägg till en tredjedel av en tesked eukalyptusolja (kan köpas i de flesta hälsokostbutiker och naturliga marknader mat) och rör blandningen ordentligt. Använd en stor badhandduk att drapera över huvudet för att bilda ett tält över huvudet för att ångan mot ditt ansikte. Andas in djupt att inhalera den väldoftande ånga i minst tio minuter. Var noga med att vattnet inte är så het att du riskerar bränna ansiktet. Du ska må bättre omedelbart. Denna behandling kan upprepas flera gånger under dagen för maximal nytta.
4.
Annan säker och naturlig behandling för nasal bihåleinflammation är att använda en saltlösning nässpray två gånger om dagen i varje näsborre. En studie som publicerades i Journal of Family Practice under 2002 visade att koksaltlösning nässprayer avsevärt kan minska symptomen vid bihåleinflammation med få biverkningar. Dessa sprayer kan köpas på apoteket.
5.
Varm, är fuktig värme ett utmärkt sätt att öppna upp näsan och möjliggöra en bättre luftväxling. Förutom ånga /eukalyptus behandlingar kan ta varm dusch och andas in den varma ångan terapeutiskt. Du kommer också vill att dricka mycket vätska för att hjälpa tunna ut nasal sekret. Dricka varm örtteer och varma soppor inte bara fylla på vätskor utan leverera värme som kan lugna inflammerad näsgångarna.
6.
I vissa fall kan nasal bihåleinflammation bli kronisk vilket kan kräva längre tids behandling med receptbelagda mediciner som nasal steroider. Om symtomen inte förbättras med hem behandlingar, kontakta din läkare.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Hur du tar ditt barns temperatur

Relaterade artiklar


 • hur man kan slå problem med bihålorna
 • hur man kan bli av PMS
 • klamydia och ryggsmärta
 • naturliga botemedel för tonåring akne
 • hur huskurer
 • hur man följa reglerna i intensivvården
 • navelsträngsblod bank
 • hur man gör ditt barn en positiv
 • vad är det bästa sättet att ta bort oönskat hår?
 • Hur sluta röka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com