hur man förbereder för våren allergi säsong

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-20
Våren är en vacker tid på året, men om din allergier gå OBERÄKNELIG grund av alla blommor och pollen du kanske inte tänker på det så trevligt. I år varför inte få ett försprång på din allergi förvaltning? Här är 5 proaktiva och icke-invasiv sätt att du kan ta tillbaka kontrollen över ditt liv, och om inte njuta, åtminstone överleva våren i god form
1.
Ändra din värme och luftkonditionering filter nu, så att oberoende av utomhustemperaturen, kan du vara bekväm inne med stängda fönster. Har normalt underhåll gjort tidigt så att när den första varma dag händer kan du slå på din luftkonditionering med självförtroende och har den att fungera som det ska.
2.
Clean, eller har dina fönster rengörs innan säsongen startar. Detta tar bort damm, smuts och spindelväv som har samlat över vintern som kommer fälla ytterligare pollen gör det lätt för den att ange ditt hem när du öppna fönster. Efter att ha rena fönster ger extra ljus och är ett lyft psykologiskt. Så även om du inte kan gå utanför så mycket du vill, så har du en fantastisk utsikt från alla rum.
3.
Om du använder ditt garage för förvaring, rensa ut det nu så att du kan parkera din bil där. Detta gör att du kan gå från ditt hus till din bil utan att komma i kontakt med lager av pollen som så småningom kommer att täcka jorden under säsongens gång.
4.
Om du arbetar i ett kontor som har ett garage för parkering, kanske du vill betala för en plats under höjden av allergi säsong undvika att komma i kontakt med en pollen belagd bil i slutet av dagen. Det bästa av alla världar skulle kunna ta hissen ner till garaget och kör hem till din, så sätt undvika de miljontals luftburna sporer.
5.
Rensa din trädgård nu . Skär ned och permanent eliminera ogräs vars blomningar kan orsaka dig problem. Ta bort lövhögar som de är en källa till mögel vilket också kan förvärra din allergi. Om detta är en problem för dig att göra, bära en mask eller hyra en stadsdel ungdom att göra jobbet åt dig.
6.
Använd bärbar hög verkningsgrad partikel arrestera (förkortat HEPA ) luftrenare för att rensa bort allergi triggers såsom hushåll damm, kvalster, mögel och mögelsporer, pollen, sällskapsdjur ilska, bakterier och virus. Detta skulle ge dig 24 timmar av ren frisk luft dagligen med luftburna föroreningar avlägsnas ned till 0,3 mikron. Dess bärbarhet skulle även ge dig att rulla in den i ditt sovrum på natten för att försäkra en god natts sömn.

Tips och varningar


 • Ett utmärkt bärbara HEPA luftrenare till bort allergi utlöser från din luft i vår och under hela året erbjuds av PurerAir-Allergi Machine luftrenare som kan ses på http://purerair. com/allergy_machine. html


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man hittar åderbråck behandlingar

  Relaterade artiklar


 • hur lätt & prisvärt grön och rengöra din dusch & bad vatten
 • hur man kan hjälpa en tonåring att sluta röka och dricka
 • Hur går endometrios?
 • om det diastoliska blodtrycket nummer
 • fördelar och nackdelar med hårtransplantationer
 • om bröstvårtor
 • hälsosam mat för en-åringar
 • hur man förhindrar baksmälla och fortfarande njuta av festen
 • hur du beställer glasögon på nätet
 • hur man kan bli av med hudbristningar snabb för män
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com