hur man gör möss undvika ditt hem

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-23
Inklusive vissa örter, omfattar mark och växter i din trädgård kommer att göra möss undvika ditt hem. Möss kan orsaka skador på elektriska ledningar, kläder och mat som du har lagrat i ditt hus. Och det bästa sättet att eliminera möss och den skada de kan orsaka är att göra möss undvika ditt hem.

US Environmental Protection Agency beräknar att ett par möss förbrukar four pounds av mat, förorenar forty pounds av mat och lämnar tjugo tusen spillning under en sexmånadersperiod. Och under ett år de kan producera 50 barn att fortsätta kontamination processen.

Även fångstmetoder möss är fortfarande det bästa sättet att eliminera möss kan du göra möss undvika ditt hem om du planerar din trädgård till att omfatta vissa växter att möss kommer att till varje pris undvika
1
Herb Göra Möss Undvik hemmet:. . Mitt hus är i landet och om du slutar av dig kommer att märka en härlig mint doft innan du ens går i dörren. Nej, det är inte glänta, jag vill inte bjuda gnagare in i mitt hus och jag har inte hittat ett sätt att eliminera möss, så jag har planterat mynta hela trädgårdarna som omger mitt hus. Dessa små gnagare gillar inte mint, faktiskt en del forskare tror att de är allergiska mot mint och mynta är lätt att integrera i mitt område trädgårdar och lätt att odla. Om du är som mig och du vill ha möss undvika att ditt hem med mynta som en gräns växt runt ditt hem kommer att göra susen.
2.
Ground omslag som Make Möss Undvik hemmet : Jag vet när traktorerna komma ut i området runt mitt hus att tusentals möss kommer att leta efter en ny plats att leva. Jag har inte den hemliga att eliminera möss men jag har förmågan att planera min trädgård och utnyttja dessa skäl omfattar att fungera som ett hinder för att göra möss undvika mitt hem. Möss gillar inte någon av dessa skäl omfattar nedan. Och med hjälp av ett eller två i din trädgård kommer att göra möss undvika ditt hem i många år framöver.
Adjula, Matta Bugle, Capeweed, kamomill, Indian Rock Strawberry och Creeping Speedwell alla göra möss undvika ditt hem.
<. br> 3
växter för att göra Möss Undvik hemmet: Vissa växter kommer att göra möss undvika ditt hem genom att avge en mindre gnagare än vänlig doft. Du behöver bara omfatta en eller alla dessa vackra växter i din gräns trädgårdar för att eliminera möss från ditt närområde och skydda dig från möjligheten av dem förorenande forty pounds av mat under de kommande sex månaderna.

Dessa växter ingår, påskliljor, Hyancinths och Scillia
.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man handskas med ont i magen

Relaterade artiklar


 • om leverans förfallodagar
 • hur man ska hjälpa ungdomar att sluta röka potten
 • hur man förespråkare för en familjemedlem på sjukhuset eller vårdhem
 • hur mycket är viacord?
 • vad komponerar en navelsträng?
 • hur man hanterar morgonandedräkt
 • om prostatan
 • är bröstförstoring piller säkert?
 • fysiska effekter av alkohol
 • om digital örontermometrar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com