hur man kan hjälpa ett husdjur älskare sluta röka

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-29
Vill du ge ett husdjur älskare annan anledning till att sluta röka? Här är en taktik du kan prova
1
Även om det verkar inte som de flesta människor är villiga. . att sluta röka för sin egen hälsa, visar en ny studie kan de vara villiga att bli en ex-rökare för sina husdjur. I en undersökning som gjordes i sydöstra Michigan en jättestor en av tre person erkände att de skulle sluta röka
om de visste att det var skadligt för deras husdjur.
2.
Resultaten av denna Studien är viktig eftersom den kan ge ett annat sätt för sjukvården och berörda familjemedlemmar att uppmuntra en kär att bli en ex-rökare. Denna studie understryker att tjugo procent av husdjur för närvarande bor med en rökare och utsätts för de skadliga effekterna av cigarettrök på en daglig basis.
3.
Är rökning skadligt för våra fyrbenta vänner? Det finns gott om bevis som tyder på att det är. Studier har visat att det ökar risken för näsan cancer hos hundar, särskilt de raser som har långa näsor som collie och Greyhounds. Passiv rökning ökar också risken för hund lungcancer precis som den gör hos människor. Det finns också en risk för en hund att äta ut askan i askkoppen eller papperskorgen eller brännande näsan eller munnen av en cigarett vilar i askkoppen.
4.
Katter är inte immuna effekterna av passiv rökning heller. Rökning runt husdjur tycks göra katter mer mottagliga för cancer i munnen. När katter utsätts för cigarettrök de cancerframkallande ämnen hålla sig till sin päls. Som katten tvättar sig med tungan, slickar han oundvikligen upp några av de cancerframkallande ämnen. När detta inträffar under en lång tid, kan mun cancer bli följden. Även icke-lurviga husdjur är inte immuna mot effekterna av passiv rökning, fåglar tycks ha en högre risk att utveckla lungproblem, inklusive cancer, när den utsätts för en rökare
5
De forskare som utformat denna undersökning är för närvarande försöker avgöra om kunskapen om hälsoeffekter folk har på sina husdjur när de röker kan motivera dem att välja att bli en ex-rökare. Om du bor i ett hem med en rökare och har husdjur, kan detta vara en metod du kan använda för att uppmuntra någon nära dig att upphöra med vanan och bli en ex-rökare. På internet kan du hitta referenser till flera studier som visar hälsoeffekterna av tobaksrök på hundar, katter, fåglar och andra husdjur. Genom att presentera denna information för att ett husdjur kärleksfull rökare du kan ge dem ytterligare ett skäl att sluta röka.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur de ska hålla sig vaken på morgonen

Relaterade artiklar


 • könsval fruar historier
 • hur man ska leva till 100
 • Hur man sköter om huden under graviditeten
 • hur att få arbetskraft med nippel stimulering
 • hur du hittar den bästa verktyget blackhead bort för dig
 • hur man handskas med ont i magen
 • hur man gör röda hallonblad te
 • hur banken navelsträngsblod stamceller
 • Hur du tar hand om stress naturligt
 • hur man köper receptbelagda glasögon för $ 20
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com