hur man kan undvika farliga baby återanvändas gods

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-14
Den som är gravid vet när meddelandet är gjort sin kommer att bli en lavin av baby varor flyga din väg. Familjemedlemmar och vänner kommer att köpa baby grejer och donera sina gamla leksaker, flaskor, och allt baby för den delen. Accepterar dessa baby gåvor kan spara oerhört mycket pengar, men några av dessa hand-me-downs kan vara riskabelt. Denna artikel kommer att hjälpa dig något att säga tack till dem som potentiellt skadliga baby varor

Du behöver:. .
Miniräknare eller papper och penna
.


1.
Bath produkter är bra om de inte ser ut eller luktar mögel. Många badkar är fodrade med skum som lätt kan bli mögligt. Ett gott råd är att kontrollera sprickor och leta efter mögel.
2.
Bilsäten är en av de dyraste posterna ett nytt barn kan ha. Känner sig bekväma att acceptera bilar seat om du vet dess historia. Ingen tidigare olyckor, alla original etiketter /delar och instruktioner. Kontrollera också att den passar i din bil. Acceptera inte det om äldre än 6 år eftersom material kan brytas ned och förändring.
3.
Cribs är bra så länge de var gjorda efter 2000 på grund av de uppdaterade standarderna. Leta efter tecken på sprickor färg, flisor eller ojämna kanter som nycklar att säga nej.
4.
Barnvagnar gjorts efter 2007 är bra. 2007 var den tidpunkt då nya normer utfärdades. Detta område är en liten grå i att många standarder var i kraft innan 2007 om effekter, stabilitet och säkerhet. Verkligen vagnen prestanda och skick bör de största faktorerna i att säga nej eller ja.
5.
höga stolar är bra så länge de har en fem-punktsbälte för att förhindra att ditt barn från att klättra ut. Säg nej om de är av trä eller facket har svårt att tas bort.
6.
Spela varven är bra om det gjorts efter 2000, kommer med original åtsittande madrass, och inga dinglande remmar. Vissa spelar meter före 2000 återkallades eftersom sidogrindar kollapsade. Beakta även skicket på gården.
7.
Kläder är bra så länge knappar och snaps är snäva och det finns ingen reda tråd.
8.
Leksaker som uppstoppade djur och böcker är bra. Försök att undvika plastmaterial grund av förnedrande risker eller potentiella bly frågor. Undvik dessa leksaker med kluvet färg, sprickor, magneter och små bitar.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan stoppa hicka

Relaterade artiklar


 • hur man hittar medicinska larm smycken för barn
 • Hur BIOFREEZE arbete?
 • hur man blir en förlossningarna partner
 • hur man förbereder för en läkarundersökning
 • Alzheimers tecken och symtom
 • vad är ett kolon?
 • Hur vet tecken på stroke
 • hur du tar bort löss utan kemikalier
 • hur man kan slå endometrios 08 - hur det orsakar oregelbunden menstruation
 • hur att förstå om antibiotika hjälpa bihåleinflammation
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com