hur man navigerar infertilitet

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-11
Infertilitet och dess behandlingar är som ett videospel, med okända fallgropar runt varje hörn. Här är hur du kommer ut i livet i slutet

Du behöver:. .
Pengar (ibland försäkring)
stödjande partner.
relativt god fysisk och psykisk hälsa.
enorm vilja.
ett universitet-baserad fertilitet centrum.


1.
Ofta är infertilitet obestämd (de vet inte varför du inte bli gravid), men någon gång du identifiera dig som "ofruktbar". Vid denna punkt, om du beslutar att följa de olika metoderna för läkemedelsinducerad graviditet, du behöver information först. Dessa dagar, "fertilitet specialister" är som kosmetiska tandläkare: nästan vem certifierad i obstetrik och gynocology kan ringa själv en. Så du måste vara försiktig. Du måste ställa en massa frågor, om specialutbildning för fruktsamhet, framgång mätt, försäkringsskydd för olika metoder, totala kostnader, typer av hormoner och behandlingar som används.
2.
Framgång priser varierar från klinik till klinik och ofta det bästa och mest tillförlitliga siffror kommer från universitetsbaserade fertilitetskliniker. Dessa kliniker få finansiering bygger på andelen framgångsrika, medan det i en privat praktiken betyder de pengar som en mer direkt och omedelbar vinst för läkarna.
3.
Försäkring täcker ibland ett visst antal försök att rätta till infertilitet. Mycket ofta, inte försäkringen inte skilja mellan IVF (som är ett komplext och dyrt förfarande) och insemination, som kan variera i pris från $ 100-$ 300. När Försäkringen betalar insemination, räknas det som ett förfarande och begränsar din framtida krav. Så om du kan, betala för insemination ur fickan.
4.
Se realistiskt på din ålder. Dina ägg bör vara unga för att skapa den starkaste embryon. IVF är ett förfarande där du behöver ta en massa hormoner för att förbereda livmodern för godkännande av det befruktade ägget. Ibland narkotika du får för hyperstimulating din folliklar att skapa en större än normal mängd ägg, kommer att försvaga dynan i livmodern, vilket gör det svårt eller omöjligt för embryot till implantatet. Diskutera den faktiska procentuella siffrorna med din läkare, och sedan, viktigast av allt, tro på vad läkaren säger. Om läkaren säger 5% chans, Det är vad det kommer att bli.
5.
Fråga om program för att hjälpa till med hormon kostnader. Kostnaderna för hormoner kan vara så dyrt som förfarandet, men ofta, högskoleutbildningar har möjligheter att hjälpa till med hormon kostnad.
6.
Om du är över 40 och skulle överväga en donator ägg är detta ett bra alternativ eftersom de typer av droger du skulle få skulle vara enbart för att stimulera din livmoder i syfte att godkänna ett levande embryo. Ett bra universitet fertilitet centrum kommer skärmen givare för alla typer av komplicerade genetiska potentiella problem, och i slutändan dina chanser att ha en riktig levande bebis är extremt höga med en givare ägg. Gång att barnet är i dina armar, du glömmer att han inte likna mormor.

Tips och varningar


 • beakta riskerna för framtida cancersjukdomar att ta hormoner i år, och vara skeptisk när läkare säger till dig det finns ingen koppling till fertilitet droger och cancer.
 • Skapa ett avtal med din partner att prova det här bara ett visst antal gånger. Efter det planerar din familj annorlunda, som i antagandet till exempel.
 • Låt aldrig en läkare tala dig att betala en givare för ägg i kontanter.
 • När du är gravid, acceptera att ditt barn inte kommer att vara perfekt, precis som man inte är perfekt. Familjer kommer i alla former och storlekar och typer, och ditt barn kommer att bli en älskad person, oavsett vad du var tvungen att gå igenom för att få honom.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:farorna med rökning

  Relaterade artiklar


 • impotens rättsmedel
 • hur man vaknar utan väckarklockan ljuder
 • hur man njuta av god kvalitet på sömn
 • hur man kan bli av menstruationskramper
 • hur man söker efter tecken på övergrepp mot äldre på ett vårdhem
 • Vilka är fördelarna med navelsträngsblod bank?
 • hur man förhindrar självmord när det händer live på nätet
 • hur platsen de 5 varningstecknen han kan vara farligt för dig
 • om borrelia hos barn
 • bibehålla sunda blodtryck
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com