hur man skär din egen lockigt hår

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-06-27
Minska din egen lockigt hår är ganska enkelt-och till skillnad från rakt hår, ojämn nedskärningar är svårare att upptäcka. Hitta en stil du gillar genom att titta i tidskrifter eller använda den medföljande länkar som guider. Att ha en bild händig kommer att vara en värdefull referens när du klipper ditt hår. Oavsett om ditt lockiga hår är lång eller kort, kan du använda dina lockar som en guide för att skapa din egen stil

Du behöver:.
Par i hår shearsPair av gallring saxar (valfritt) Stora mirrorHandheld spegel
<. /h4>
1.
Tvätta och styla håret som du brukar göra, så att den kan torka ordentligt. Din naturliga lockar kommer att ge en bättre vägledning för att skära än om håret är vått och rak. Om du vill ha stil innebär en specifik del, gå vidare och en del det så som du skulle vilja bära den när du är klar.
2.
Skär önskad mängd av hår genom att använda varje curl som en enhet, dra bort den från ditt hår när du gör det. Alla hår är olika, men lockigt hår tenderar att böja mer desto mindre vikt har det, så kom ihåg ditt hår kan förkorta när du tvättar den.
3.
Lämna ditt hår ner, och även ut och trimma genom att köra sax längs kanterna och snipping längre lås. Undvik kamning eller kör fingrarna genom håret, eftersom detta kommer att störa dina lockar. För att titta på baksidan av ditt hår, ansikte bort från spegeln och tittar in i handdatorn spegeln, ställ dig så att du kan se baksidan av ditt hår.
4.
Forma hår runt ansiktet med din saxar, med hjälp av ett foto av din önskade skära som en guide för längd och skiktning. Använd gallring sax för att minska den största delen av ditt hår, eller använda vanliga saxar för att ta bort små bitar ungefär halvvägs upp längden på håret. Kom ihåg att göra det långsamt, du kan alltid klippa mer
5
borsta håret helt, sedan tvätta och stil igen. . . Ibland hår du har klippt kommer fastna i dina lockar och kan falla ut senare på dagen. Göra mindre ändringar som behövs.

Tips och varningar


 • Om du inte har haft håret professionellt klippa på ett tag, försöka gå till en stylist som specialiserat sig på lockigt hår och se vad hon gör. Om du gillar frisyr, kan du använda det som en guide när du skär ditt eget hår. Hon kan också ge dig tips om hur man tar hand om och styla din lockigt hår. Om du har långt hår och vill klippa det kort, överväga att donera håret till Locks of Love, eller sälja det till en perukmakare. Korta smällar brukar inte träna på lockigt hår, men forma lockar runt ansiktet kommer att lägga en hel del stil.
 • hår skärmaskiner är vassa, så var försiktig när du använder dem och inte lämna dem runt barn eller husdjur.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur att säkerställa säkerheten för hem-bundna seniorer

  Relaterade artiklar


 • hur man får hårt med en penus pump
 • hur man förbereder för en lyckad hysterestomy - urin studier och endometriebiopsi
 • hur du kan hjälpa ditt barn att bygga starka ben
 • alla graviditet symptom
 • hur du tar bort en hänga spik
 • hur man gör medicinska beslut
 • Hur berätta om det är säkert att ge dina bilder vaccineringar
 • hur man lindra refluxsjukdomen omedelbart
 • hur man kan minska dina bröst
 • Hur berätta om din en alkoholist
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com