hur man ska hantera symtom på en sinus-infektion

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-22
Miljontals människor drabbas av symptom på en sinus-infektion, eller bihåleinflammation, och kanske inte ens vet det. De får rabatt det som något annat, eller värre att missta sig av sin läkare eller sjuksköterska. Det är viktigt att känna till symtom på en sinus-infektion, hur för att förhindra framtida bihåleinflammation, och få rätt behandling
1.
Först måste du identifiera dina symtom och bestämma att du har en sinus-infektion. Vanliga symptom liknar en kall och innehålla en huvudvärk, halsont, slem dränering, orolig mage (på grund av dränering), nästäppa, rinnande näsa, nysningar, trötthet, tryck runt bihålor, feber, bland annat. Kolla in symptom pjäs på WebMD (se länk nedan under "Resurser" avsnitt) eller WebMD sida på orsakerna till sinuit (se länk nedan under "Resurser" avsnitt) för att identifiera dina symtom. Om du är utsatt för bihåleinflammation, det finns saker du kan göra för att förebygga framtida eller flera återkommande infektioner.
2.
sval, torr luft kan vara en faktor för att orsaka en sinus-infektion. Håll dina fuktig hemmiljö genom att köra en luftfuktare. Detta kommer att bidra större områden i ditt hem vistelse fuktig. För en mer personlig behandling, kan en Vaporizer användas för att underlätta varm, fukt för att hålla sinus kaviteten öppna och främja rörligheten av föroreningar från ditt system. Sitt nära ånga och andas djupt, genom näsan, om möjligt.
3.
Bevattning av sinus kaviteten är ett bra sätt att rensa ut orenheter, slem och bakterier. Detta görs med hjälp av en Alkalol lösning eller saltlösning i en nasal douche eller neti potten. ** Se länken nedan i "Resurser" för att använda Alkalol i en nasal douche . ** något av dessa objekt kan köpas online eller på apoteket. Kontrollera etiketterna första att se till att det inte finns några allergi anstiftan ingredienser. Använd alltid dina lösningar varmt för att främja lindring av smärta och tryck. Se till att alltid noggrant rengör din tvätt kopp eller neti potten. Sinus bevattning kan ibland vara mer effektiv vid behandling av en sinus-infektion än dagens läkemedel.
4.
Over-the-counter behandlingar

acetylsalicylsyra och ibuprofen kan vidtas för att initialt behandla huvudvärk, sinus inflammation och symtom feber. Många allergi och kallt läkemedel kan också användas för symtom på en sinus-infektion. Dessa kan hjälpa till att lindra nästäppa, nysningar, rinnande näsa, halsont och hosta.
5.
Föreskrifter

Din läkare kan ordinera medicin eller behandling för dig . Dessa kan omfatta nässprayer, antihistaminer, decongestants, och även antibiotika. Var noga med att följa läkarens anvisningar och avsluta alla läkemedel om ombedd att göra det.

Tips och varningar


 • Drick mycket vatten. Du bör åtminstone försöka att dricka mer vatten än vanligt.
 • Om du röker bör röka avbrytas under behandling av en sinus-infektion.
 • Om du tror att du kan ha en sinus infektion, kontakta läkare från din läkare. Du kan behöva en receptbelagd behandling om din bihåleinflammation är allvarlig.
 • Alltid rådfråga din läkare innan de påbörjar en ny hälso-regimen.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man undviker bröst cystor naturligt

  Relaterade artiklar


 • hur man väljer blöjor vuxen duk
 • hur man sparar pengar på receptbelagda mediciner
 • hur påverkar nikotin i kroppen?
 • naturläkemedel mot spermier
 • hur man använder vardagliga husgeråd
 • hur man kan förebygga eller behandla skav
 • hur man andas lättare och korrekt hållning
 • hur att få befrielse från plantar fasciit med sjukgymnastik tricks
 • hur man kan förbättra din hälsa med linfrö
 • hur man hittar immun kosttillskott och öka din naturliga immunitet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com