magnesiumbrist

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-08
Magnesium (Mg) är ett mineral och är viktig för ett antal kroppens processer. Närmare bestämt är magnesium viktigt för ben byggnad, muskelenergi, kroppstemperatur reglering och protein tillverkning. Studier visar att folk i USA inte får tillräckligt med magnesium via födointag. Som ett resultat kan en magnesiumbrist utveckla och leda till ett antal symtom. Dessutom har en magnesiumbrist har kopplats till en mängd villkor inklusive migrän, ADD, mitralisklaffstenos framfall, muskelryckningar /sammandragningar och osteoporos för att bara nämna några.

Krav

mängden magnesium krävs per dag varierar efter kön och ålder. . För hondjur, Recommended Dietary avdraget eller RDA i milligram mellan åldern 14 men 18 är 360, genom 19 till 30 är det 310, och för åldrarna 31 och uppåt, är det 320. För män är RAD mellan 14 till 18 410, för åldrarna 19 till 30 är det 400, och det är 420 för åldersgruppen 31 och uppåt. På grund av risken för överdos av magnesium genom tillskott, är den övre gränsen av extra magnesium rekommenderas att inte mer än 350 mg för vuxna 19 och äldre.

Orsaker

Den vanligaste orsaken i USA för en magnesiumbrist är att folk inte äter tillräckligt livsmedel som innehåller rekommenderat dagligt intag av magnesium. Andra orsaker till magnesium brister härrör från bakomliggande orsakerna till magnesium försvinner på grund av urin utsöndring. Med ett högt intag av alkohol har kopplats till en magnesiumbrist. Medicinska behandlingar som orsakar utsöndringen av magnesium via urinen, såsom diuretika, vissa cancermediciner och vissa antibiotika, såsom ciklosporin är också en källa av magnesium brister. Okontrollerad diabetes kan vara en brottsling som kan kräkningar eller diarré som är alltför stort eller kronisk. En genetisk sjukdom kan också vara en källa till magnesiumbrist.

Symtom

Det finns en lång lista av symptom i samband med en magnesiumbrist. De vanligaste tidiga symptomen är ofrivilliga muskelspasmer och ryckningar, migrän, trötthet, sömnlöshet, irritablility, förvirring och minne ympkvistar. En hjärtklappning och hjärt systemförändringar en måttlig magnesiumbrist. En allvarlig magnesiumbrist visar sig med mer uttalade muskelsammandragningar, domningar, stickningar, hallucinationer och akut förvirring.

Behandling

En mild magnesiumbrist kan styras genom att ändra kosten eller genom att använda over-the-counter tillskott. Livsmedel som innehåller höga halter av magnesium inkluderar hälleflundra, mandlar, cashewnötter, sojabönor, spenat, blandade nötter, spannmål, havregryn, potatis, jordnötssmör, black-eyed peas, brunt ris, linser, bönor, bönor Pinto, bananer, mjölk, russin och choklad pudding. Svår magnesium brister kräver en intravenös behandling av en magnesium.

Magnesium Överdosering

Det är ovanligt att ha en magnesium överdos genom intag av magnesium rika livsmedel, eftersom överskottet magnesium utsöndras via urinen. Däremot kan magnesium toxicitet ske genom att ta för mycket extra over-the-counter tabletter eller laxermedel innehåller magnesium. Symtom på en magnesium överdosering är hypotoni (lågt blodtryck), slöhet, förvirring, hjärtarytmier, minskad njurfunktion och andningssvårigheter.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man odlar dina bröst utan medicin

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa angina rättsmedel smärta hemma
 • hur man vet om du har STREP (streptokocker) i halsen
 • hur man förstår vad preventivmedel för att använda under amning
 • är bensoylperoxid säkert under graviditeten?
 • Hur en form blodpropp?
 • vad är diagnostiska strålning?
 • hur man kontrollerar smärta i brösten genom kosten
 • hur man förstår din tonårings ryggsmärta
 • Hur graviditet vener orsaka åderbråck?
 • hur påverkar missbruk tonåring beteende?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com