alkohol abstinensbesvär

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-07-14
När någon har ett beroende eller beroende av alkohol, kan han börja uppleva vissa abstinensbesvär som han först stannar dricka ämnet. Intensiteten av dessa symtom kommer verkligen beror på svårighetsgraden av missbruk och beroende, liksom den tid personen varit missbruka ämnet. Någon som behöver hålla dricka under hela dagen är i allmänhet mer intensiv abstinensbesvär än någon som begränsar hans konsumtion till en viss del av dagen.

Shakes

Många människor som först passerar via uttag från alkohol kommer att uppleva någon form av reaktion i. form av shakes. De kommer att vara mild till svår, beroende på intensiteten i beroendet.

Insomnia

En annan ganska vanligt symptom på alkoholabstinens kommer att innebära att kapaciteten för sömn, ses mest som sömnlöshet, som huvudsakligen är en svårighet sova eller . att somna

nattliga svettningar

Samtidigt som ett antal människor vanligtvis möter någon form av rastlöshet under perioder av vila, andra kan lida en annan fråga med sömn-nattliga svettningar, vanligen stött på mycket uppkomsten av tillbakadragande.

Hypersomni

Förutom oförmåga att få en god natts sömn, kan det omvända hända att vissa människor som de går genom indragning. Detta symptom ofta kallas hypersomni, vilket är en nästan överväldigande känsla av sömnighet under tider när personen ska vara vaken.

Kognitiva förändringar

Beroende på djupet av sitt missbruk, kan en person upplever också vissa kognitiva förändringar som hon går genom indragning, inklusive depression, ångest, irritabilitet, ilska, koncentrationssvårigheter och humörsvängningar.

mag-frågor

Inte så konstigt, men en person som reser genom indragning kommer vanligtvis lider av någon form av mag problem, presentera sig som kräkning eller kväljningar, illamående, aptitlöshet och den torra häver.

Andra Symtom

Ibland kan en person som lider av alkoholabstinens börjar uppleva hallucinationer. Dessa kan vara visuella, fonetiska eller luktsinnet i naturen. I stället allvarliga abstinensbesvär, kan en person lider också av kramper.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:perfekt blodtryck nivåer

Relaterade artiklar


 • hur man kan förstå den roll som probiotika vid behandling av alkoholrelaterad leversjukdom
 • Hur utvecklas en platt vårta?
 • Hur påverkar förstoppning ett barn?
 • hur man kan spara ditt barns navelsträngsblod
 • hur man kan förbättra din hälsa med linfrö
 • hur man kan minska biverkningarna av GnRH med mineraler för kvinnor med endometrios
 • hur man kan slå endometrios 07-hur det påverkar det reproduktiva systemet
 • hur man kan slå endometrios 11 - hur det påverkar en kvinnas känslomässiga tillstånd
 • hur man kan bli av graviditetsillamående under graviditeten
 • hur falla-bevis ett badrum för seniorer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com