behandla feber blåsor naturligt

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-13

Inledning

feberblåsor är små vätskefyllda blåsor som visas på utsidan av munnen. . Även om de är benägna att dyka upp under en förkylning eller influensa utbrott, kan de hända när som helst. Feberblåsor orsakas av herpes HSV-1 viruset, och visas som helst att immunförsvaret är nedsatt nog att tillåta ett utbrott. Dessa utbrott kan vara smärtsamt, och är också lätt sprids genom kontakt med aktivt utbrott. Men finns det några naturläkemedel som kan lindra smärtan och minska den tid det feber blåsor är smittsamma.

Ice

Vid första tecken på en feber blister, placera en isbit direkt på det drabbade området. Lämna den där i ett par minuter åt gången i 10 till 12 minuter. Upprepa denna process varje timme i minst fem timmar. Kylan kommer att minska blodtillförseln till feber blister, och kommer också att fördröja dess växande framsteg och förmåga att sprida sig.

Tepåsar

Placera en tepåse direkt på den ömma kan också hjälpa till att läka feber blister. Detta beror i huvudsak på grund av tanic syra som finns i de flesta teer. Tanic syra är en naturlig antiviral som hjälper till att minska risken för allvarliga feber blister utbrott och hjälpa det drabbade området läker snabbare.

Vitamin B

Vitamin B är ett viktigt vitamin som hjälper kroppen att läka. Vitamin B hjälper dig genom att stärka kroppens förmåga att göra hälsosamma röda och vita blodkroppar. När en feber blister utbrott är det dessa blodkroppar som bekämpar infektionen och hjälpa blisterkartan att läka. En B-vitaminbrist kan också hjälpa orsaka en feber-blister utbrott.

Acidophilus

acidophilus, finns i många vanliga yoghurt, kan också bidra till att inte bara behandla en feber blister, men hindra dem från att uppstå. Acidophilus är levande kulturer som bidrar till att stärka immunförsvaret. Var noga med att leta efter yoghurt som inte har värmebehandlats, eftersom denna process dödar den naturliga kulturer.

Vad man ska undvika

För att behålla din feber blister från att bli sämre, det finns vissa livsmedel som du bör undvika. Salt kommer säkerligen att göra dina ömma värre. Även salt kan faktiskt hjälpa ont att läka genom att hjälpa att sanera såret, det resulterande smärtan kan vara outhärdlig. Du bör också undvika livsmedel med hög arganine, eftersom de kan öka din risk för ytterligare utbrott. I själva verket arganine faktiskt bränslen reproduktion och tillväxt av herpesviruset som orsakar sår. Livsmedel som innehåller de största mängderna av arganine är krabba, hummer, jordnötsmjöl, sesamfrön, spenat, kalkon och vilt som rådjur och älg.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan bota HPV-virus hos män

Relaterade artiklar


 • hur de-stress innan ett bröllop
 • Hur sker underarmen tendinit?
 • hur man älskar en alkoholist
 • funktion i ryggmärgen
 • Hur fötter blir svullna?
 • hur man kan förbättra din sömn
 • hur man förbereder kroppen för graviditet
 • vad är interventionell radiologi?
 • hur man handskas med barn med bipolär sjukdom
 • hur att hålla sig frisk - enkla tips att följa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com