hur man förstår hur motion kan styra cigarettsug

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-07-18
Om du har provat att sluta röka, men kunde inte övervinna din cigarettsug kan det finnas en helt naturlig sätt att stoppa dem

Du behöver:.
Hand soapMulti ändamål linsvätska
<. /h4>
1.
Har du försökt att sluta röka, men kunde inte övervinna ditt sug efter cigaretter? Även om du kanske försökte över disk och receptbelagda rökning hjälpmedel utan framgång, det fortfarande kan vara en enkel, helt naturliga sätt att stoppa ditt sug efter cigaretter -. Motion
2
En färsk studie publicerad i tidskriften psykofarmakologi visat att motion kan utlösa förändringar i hjärnans våg aktivitet som minskar suget efter cigaretter. När rökare visades bilder på cigaretter efter att ha genomgått ett träningspass, rapporterade de en reducerad sug efter cigaretter jämfört med rökare som var vilande. Förändringen i hjärnans aktivitet bekräftades genom att göra en MR hjärnskanning före och efter ett träningspass.
3.
Hur utövar minska suget efter cigaretter hos rökare? Även om detta är inte klart, har en mängd olika mekanismer har föreslagits. Motion kan fungera genom att ändra blodflödet till vissa områden av hjärnan är inblandade i produktion cravings eller det kan ändra nivåerna av vissa proteiner som kallas signalsubstanser som spelar en roll för hur humör. Hård fysisk träning har visat sig öka produktionen av "må bra" kemikalier, endorfiner som skulle kunna spela en roll för att minska suget efter nikotin.
4.
Träning kan vara viktigt i mer än ett sätt när det gäller att minska begäret efter cigaretter. Tidigare studier har visat att rökare som startar en träningsplan var dubbelt så stor risk att bli ex-rökare som dem som blir kvar stillasittande. Detta är inte förvånande eftersom rökning och motion inte kompletterar varandra. Det kan vara svårt att köra tre miles när du röker ett paket cigaretter varje dag! Motion kan också ge en rökare en ny inriktning som tar sitt sinne bort av suget efter cigaretter. Strävan att få fysiskt frisk och en hälsosam livsstil vanligtvis utesluter önskan att röka.
5.
Motion kan också en välsignelse för en rökare eftersom det minskar viktuppgång som sker när Rökning är stoppad. Rökare får vanligen mellan fem och tio pounds under de första sex veckorna efter att bli en ex-rökare. Ett regelbundet träningsprogram kan bidra till att motverka vissa eller alla av denna viktökning.
6.
Nedersta raden? Motion är en fri och helt naturlig strategi för att hjälpa till att minska begäret efter cigaretter. Studier visar att motion kan göra god väg att bli en ex-rökare lättare. Varför inte ge det ett försök innan man tar till dyra rökning hjälpmedel som kan ha biverkningar? Dessutom är det troligt att du kommer att njuta av hur man ser och känner när du upptäcker förvandlande kraft av motion.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:barndom lägga symtom

Relaterade artiklar


 • hur ta reda på om du är bärare av en sjukdom
 • hur man får den bästa solbrännan från ett solarium
 • hur man ska leva ett längre och friskare liv
 • Hur sluta röka inga om ands eller rumpor
 • hur man identifierar och hanterar ett barn som skär
 • hur man förstår varför öl magar är hårt
 • Hur påverkar menstruationen humör?
 • hur man korrekt använder kompression strumpor
 • vad tester kan göras för att se blockerade äggledare?
 • hur du får din röst tillbaka och behandla laryngit
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com