hur man handskas med barn med bipolär sjukdom

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-03
Som föräldrar vill vi bara det bästa för våra barn. Vi håller dem i famnen medan de ännu är barn, och drömmer om deras framtida prestationer i livet. Då diagnosen bipolär sjukdom ges, kan det tyckas som om alla dessa drömmar kommer aldrig att förverkligas. Upp-och nedgångar, ensamhet och ständiga känslan av osäkerhet i år som följer kan vara utmattande. Lär dig att handskas med barn med bipolär sjukdom och hålla fast vid de drömmar du har för dem
1.
acceptera deras olikheter. Barn med bipolär sjukdom drabbas ofta av täta humörsvängningar, instabilitet, ilska och depression. Dessa är egenskaper du kommer att möta flera gånger under loppet av deras liv. Genom att acceptera den dåliga med det goda, ge dig dessa barn en ovärderlig känsla av trygghet mitt i en förvirrande sjukdom.
2.
Sätta gränser. Ofta kommer barn med bipolär sjukdom uppvisar tecken på våld eller agera ut. Sätta gränser tidigt på diagnos med rimliga konsekvenser. Detta kommer att bidra till att säkerställa att barnet lider av bipolär sjukdom samt kamrater och andra som är i kontakt med dem.
3.
Ha tålamod. Bipolär barn har svårt att få vänner, slutföra uppgifter och ibland bär på samtal. Försök att komma ihåg att dessa barn klarar konstant tankeflykt, och de kan vara irriterad och extremt rastlös. Ditt tålamod under konstant omvälvning äger rum i deras hjärnor kan hjälpa dem att känna sig trygga och försäkra dem om att du bryr dig.
4.
Study. National Institute of Mental Health och nationell tillhörighet på psykisk sjukdom (NAMI) ger utmärkta resurser om bipolär sjukdom på nationell och lokal nivå. Det är absolut nödvändigt att hålla koll på den senaste tekniken för att behandla sjukdomen. Kunskap är makt, utbilda dig själv kommer inte bara hjälpa dig att bättre förstå sjukdomen, men kommer också att hjälpa dig hantera barn som lider av det
5
Gå med i en stödgrupp. . . Kontakta din lokala mentala hälsa sjukhus eller NAMI kapitel att lära där föräldrar och vårdare av barn med bipolär sjukdom är mötet. Om det inte finns en grupp, starta en. Vuxna kommer att lära av varandras erfarenheter och fungera som stöd under den mörka tiden som åtföljer denna sjukdom.
6.
Hålla ordning och på ett schema. I en värld av spridda tankar, instabil vänskap, läkare möten och ständig anpassning medicinering är rutin en livräddare. Det ger en djupare känsla av trygghet och förutsägbarhet. Det kan verka som en lugnande medel och bidra till att upprätthålla en känsla av lugn för bipolär barn.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:oroliga tonåring program

Relaterade artiklar


 • hur man behandlar en koka infektion
 • hur man ansöker ögonskugga för blåa ögon
 • Hur du tar bra hand om människor på ett vårdhem
 • hur man undviker bakterier på sjukhus och läkarmottagningar
 • Hjälp till självhjälp få bästa möjliga labbresultaten
 • magnesiumbrist
 • hur man gör ditt hem giftfria
 • låg hormon preventivmedel alternativ
 • hur man hittar behandlingen drog Rehab
 • hur man blir en bättre patient
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com