hur man ska leva rent

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-07-01
Att hålla en ren hus kan vara stressande och tidskrävande om de lämnas ogjort under lång tid. De flesta människor har svårt att göra tid att rengöra på grund av jobb, familj och andra ansvarsområden. Rengöring blir ett stort projekt. Tja, kan det bli först, men ett rent hus är möjlig även för messiest folket.

en stilren och rent hus påverkar allmänna välfärden. Du kommer att vara mer avslappnad, organiseras och nöja sig med en ren och fin sätt att leva. Allt som krävs är engagemang och planerar att göra rengöring bli något som inte ansträngande men roligt

Du behöver:
åtagande.


1.
Confrontation

Oavsett om du har en familj eller bor med en rumskompis, kommer du att upprätta avtal och engagemang för att hålla ditt hus ren.

Detta medför bildar ett möte med den person (er) i huset. Det är viktigt att uttrycka din önskan om en rent hus, hur du känner det nuvarande smutsiga hus påverkar dig och hur du är villig att ändra dina vanor. Inte uttrycker frustration med den andra (s), snarare be dem för deras hjälp och stöd. Om du har en make, konfrontera honom eller henne först, sedan ni två hålla mötet med resten av familjen. Om du har barn, berätta för dem en vecka i förväg om mötet, så de vet att det är allvarliga saker och inte bara en gnagande session.
2.
Skapa en kalender

i kalendern, skapa en allmän dag för varje person att rengöra varje vecka. Skriv ner namnet på varje deltagare och deras syssla för den veckan. För familjer är det bäst att rengöra tillsammans på samma dag

Exempel:.

Maria-dammsuga, Michael-nedre badrum, mamma-Kök, pappa-Golv

Du kanske vill skapa ett diagram som är enklast för dig och din familj att förstå.
3.
Inrätta Rewards

Om du har fullt friska barn, överväga att ge dem en veckopeng för varje avslutad rutin. Sluta betala för saker de vill men inte behöver. Istället uppmuntra dem att tjäna de saker de vill genom att rengöra. Detta kommer också att hjälpa dem att lära sig värdet av pengar.

Om du och din kamrat behöver motivation, överväga att starta en "städning" spargris (eller pengar burk). Varje gång sysslan är klar, bidra med en dollar till banken. Sluta impuls shopping! Använd pengarna till att bidra till en film, resor till en favorit butik, eller spara på lång sikt för en önskad möbel.

tips och varningar


 • Varje vecka kan tyckas lite onödigt för rengöring. Du får inte rationalisera rengöring av badrum eftersom det ser tillräckligt ren. Kommer dock att denna attityd få dig i trubbel. Städning varje vecka kommer att göra det lättare för dig. Ju mer frekvent, desto mindre arbete.
 • Efter ett tag, kan ditt barn vara ovilliga eller alldeles för upptagen att göra sysslor trots ersättningen. För att motivera ditt barn att fortsätta göra sysslor för en ersättning, inte betala för något han /hon vill men inte behöver. Och inte lösa ut dem om de tillbringat alla sina utsläppsrätter pengar. Dessa enkla gränser kommer att fullgöra vad tjata eller argumentera inte kan.
 • Se till att komplimentera person och uttrycka uppskattning för de sysslor att slutföras. För att se din tacksamhet hjälper dem som kanske har hatat rengöring.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Hur man sover bättre med god sömn hygien

  Relaterade artiklar


 • om kiropraktik
 • hur man drar gas navelsträngsblod
 • hur man överlistar aging hormon
 • Hur får man en ersättning av kort Medicare
 • hur man får över en sinus-infektion snabbt
 • hur man förstår benkramper orsaker
 • Hur klarar män med håravfall?
 • om sömn under graviditeten
 • Hur man använder en babesafe madrassöverdraget
 • hur du skyddar ditt barn från skadliga kyla och hostmediciner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com