krav på en medicinsk kort

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-07-07
Behörighetskrav för att få en medicinsk kort är långt mindre komplex än krav på försäkringar. Många kort leverantörer erbjuda ett antal medlemskap program som bygger på hur mycket av en rabatt som sökanden önskar få den hälso-och sjukvård. Medicinsk kort erbjuder vanligtvis lägre priser på vårdtjänster som läkarbesök, laboratorietester, vision och tandbehandlingar, recept, och även medicinsk utrustning

Du behöver:. .
Tydliga liquidsBland foodsHerbs för te

Funktion

Medicin kort kan användas som komplement till sjukförsäkringen och erbjuda kortinnehavaren flera rabatter och förmåner från de föredrar vårdgivare. Dessa kort ger inte försäkring, men används som ett sätt att betala för kostnaderna för vissa tjänster, rutiner och leveranser till ett rabatterat pris. Medicinsk korthållare kan bli skyldig att betala en månatlig avgift för att bli medlem i programmet och kommer då vara berättigade till rabatter och andra förmåner med deltagande vårdgivare.

Behörighet

All medicinsk kort leverantörer kräva att de sökande fylla i ett stödberättigande formulär som innehåller personuppgifter inklusive: fullständigt namn, nuvarande adress, sjukförsäkring leverantör (om någon), personnummer, kontakta telefonnummer, eventuella tidigare sjukdomar hälsovård och sysselsättning information. Om företaget är kopplat till ett försäkringsbolag, kan denna information helt enkelt överföras automatiskt och ett bud på den medicinska kort kommer att utvidgas till den försäkrade. Individer som söker medicinsk program-kort rabatt på sina egna kan ansöka om dem på nätet. Kortinnehavaren måste göra sina månatliga eller årliga betalningar medlemsavgift för att få deras rabatterade priser

Typer

Några av de ledande medicinska kort leverantörer omfatta. Alliance sjukförsäkringskortet, UnitedHealth allierade Benicard, Procare och Companion Care. Var och en arbetar med olika tjänsteleverantörer i välj stater att erbjuda rabatterade tjänster och avgifter, varje företag också har olika medlemsavgifter och krav. Konsumenterna är intresserade av att ansöka om dessa kort kan lämna information på nätet eller via telefon.

Fördelar

Medicin kort leverantörer som har uppnått en positiv stående med Better Business Bureau erbjuder värde till singlar, familjer, pensionärer och barn som behöver specialiserade behandlingar som inte täcks av sjukförsäkringen. Vissa medicinska kort program erbjuder omfattande rabatter på sjukhus och större operation, och dessa rabatter kan vara bättre än någon ersättning mottagen av en sjukförsäkring leverantör. Ytterst kan dessa program hjälpa till att rädda kortinnehavaren pengar på hälso-och sjukvård som de önskar betala kontant, eller på tjänster som inte kan omfattas av deras befintliga försäkringsbolag.

Varningar

Federal Trade Commission (FTC ) har utfärdat en varning om medicinsk kort bedrägerier och leverantörer som lovar täckning för vissa tjänster, men inte erbjuder någon typ av betydande rabatt. Konsumenterna uppmuntras att göra omfattande forskning om deras rabatt programmet och se till att tjänsteleverantören är i god status med Better Business Bureau. Kortinnehavare bör också göra forskning om vård försäkringsbolaget se till att de får tjänster av god kvalitet hälsovård oavsett eventuella rabatter hedrad.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:preventivmedel alternativ utan hormoner

Relaterade artiklar


 • är bensoylperoxid säkert under graviditeten?
 • hur man kan minska din påverkan pt.
 • appendix problem symptom
 • hur man försiktigt kan bli av mjölkskorv hemma
 • hur man kan stoppa blöta sängen
 • hur man arbetar nattskift få sömn och undvika sömnlöshet
 • hur man kan bli av hicka - del 2
 • hur man kan spendera mindre tid redo på morgonen
 • tecken på inre blödning under graviditeten
 • hur är navelsträngsblod transplanteras?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com