långvarig användning av Ambien

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-07-15
Ambien är ett receptbelagt sömn stöd används för att behandla dessa människor som lider av sömnlöshet, som i allmänhet kännetecknas av antingen en svårighet att somna eller ett problem att sova. Som med alla receptbelagda läkemedel för sömn, bör Ambien endast användas för begränsade mängder av tid, vanligen inte längre än två veckor i sträck, eftersom det kan börja påverka en person i olika, ibland icke önskvärt sätt

Identification

Ambien skulle tillhöra den klass av läkemedel som ofta kallas antingen lugnande medel eller sömnmedel. På grund av karaktären av denna typ av läkemedel, kommer det att lugna huvudsak hjärnan, så att säga, att den berörda personen att få en god natts sömn. Kommer dock fortsatt eller långvarig användning börjar så småningom att påverka det sätt på vilket recept fungerar på individen, och den nuvarande dosen blir mindre verkningsfull, vilket innebär Ambien inte kommer att ha samma inverkan på hjärnan som den gjorde vid debut.

Betydelse

Sedan Ambien s effekt kommer att påverkas av långvarigt bruk, skulle en person måste ta mer av denna receptbelagda mediciner för att somna och sova. Detta kan vara ganska problematiskt eftersom det kan då resultera i vad som kan anses beroende, vilket är ett behov av medicinering och receptbelagda droger, vilket är en användning av ett läkemedel för andra ändamål än avsett. När någon blir beroende av ett ämne eller börjar missbruka en receptbelagd medicin kommer hon hitta oundvikligen själv möter en myriad av konsekvenserna av denna form av användning.

Tidsplan

I princip skulle långvarig användning av Ambien vara klassificeras som en tidsperiod som sträcker sig utanför den avsedda användningen. För närvarande rekommenderas att en person bara använda Ambien längre än två veckor. Efter denna tid kommer en person i allmänhet upplever några problem med sömnen efter att han har slutat ta medicinen, men detta kommer att försvinna ganska snart.

Biverkningar

Förutom beroendet av Ambien, kommer många människor börjar också att visa ett antal olika biverkningar från långvarig användning, inklusive förvirring, yrsel, yrsel, humörsvängningar, irritation, oro, nervositet, depression och en allmän brist på balans eller koordination. Ofta kommer medicineringen börjar påverka det sätt på vilket hjärtat arbetar, vilket skapar en snabb eller ojämn rytm till dess att slå. En person kan också börja få en förändrad synförmåga, som manifesterar sig som antingen en dubbel eller dimsyn.

Narkotikarelaterade Söker Behavior

När någon blir beroende av en medicin som Ambien, finns det potential, särskilt i ganska långsiktigt missbruk, för den enskilde börjar uppvisar "drog-seeking" beteende. Detta betraktas allmänt som "misplacing" ett recept för att få en andra recept som ger högre dos tar eller har ett recept för Ambien med mer än en läkare, återigen tillåter högre doser. Det kan också ses som hamstring mediciner, tidig påfyllnad eller en upptagenhet med att ta medicinen.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:alkohol abstinensbesvär

Relaterade artiklar


 • Hur utvecklas en vatten blåsa?
 • hur du ökar din energi
 • hur man får motiverade att sluta röka
 • hur de ska hantera när sjukdom träffar ditt hus
 • hur man spränga 200 kalorier på tio minuter
 • hur man får en rabatterad gym medlemskap
 • ökar serotoninnivåerna
 • hur du gör din egen mineralsmink
 • hur du håller ditt barn friska under vintern
 • preventivmetoder för kvinnor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com