om att äta för mycket

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-07-08
Överätande är en farlig hälsotillstånd som påverkar miljontals amerikaner i dag. Statistiken visar att vi väger betydligt mer än våra farföräldrar gjorde, och två av tre amerikaner är överviktiga. Detta kan ha mycket att göra med restauranger som ger kunden delar som är tjänliga för två personer. Det kan också ha att göra med den mentalitet som vi alltid borde avsluta vad som finns på vår tallrik, eftersom mamma alltid sa, "Slutför din middag Det finns svältande människor i Afrika. . "

Definition

Meningen med överätande är att ravin, FROSSA, över-ravinen, binge, gris ut eller scarf ut. Överätande brukar kallas att äta för mycket vid ett sammanträde eller att äta för mycket i allmänhet och vanligtvis till den grad att du känner dig osäker. Övriga resurser anspråk överätande är en av dödssynderna och är vanligen ett beteende som inte nödvändigtvis är ett medicinskt problem, men kan leda till andra hälsoproblem.

Orsaker

En del känner överätande kan ha mer att göra med psykologiska skäl snarare än hunger. Det kan vara en underliggande orsak någon skulle fortfarande äta trots att han är full. Några vanliga anledningar till att människor äter för mycket är tristess, känna sig missgynnade eller äcklad av din kropp, glukosintolerans, vanans makt, brist på energi, att behöva tröst, känsla överväldigad eller upprörd, brist på viljestyrka, eller en känsla av välbehag från mat.

Behandlingar

Om du känner att du kan vara en överätare, det finns gott om stödgrupper och andra former av behandlingar för att hjälpa dig att hantera problemet. Du kan hitta mat coacher som hjälper dig att göra hälsosamma val samtidigt som man visar dig hur du styr dina portioner. Det finns online-stöd grupper kan du delta med i avskildhet i ditt eget hem. Hypnos är en populär form av behandling som hjälper dig att erövra dåliga matvanor som att äta när du är uttråkad, komfort och känslomässiga ätande, och hetsätning. Hundratals böcker där ute kan hjälpa dig hantera hetsätande ("Conquer Emotional äta för att gå ner i vikt" av Richard Kuhns och "Mindless Eating: Varför vi äta mer då vi tror" av Brian Wansink, för att nämna ett par)

. Varningar

I många fall kan hetsätande leda till hetsätning eller bulimia nervosa. Överätande nästan alltid leder till svår fetma och många andra vikt hälsoproblem också. Det kan leda till metabola sjukdomar, hjärtsjukdomar, typ 2-diabetes och insulinresistens. Om du fortsätter att äta för mycket, kan du skicka blandade signaler till hjärnan, vilket gör att du tror att du är hungrig när du inte är, och detta kan orsaka att din hjärna att inte veta när du är full. Matmissbruk kan också störa din sömn cykler och kan pressa din kropp kemi i Red Alert. Detta innebär att den mat du är overindulging på kan vända sig direkt till fett i kroppen.

Expert Insight

Enligt experter som Surgeon General, kan du övervinna hetsätande genom att göra ett par saker på egen hand. Ät långsamt och se till att du tuggar ordentligt. Om du äter långsamt, kommer signaler skickas till hjärnan så att du vet när du är nöjd mycket tidigare sedan om du sluka maten ner snabbt. Var medveten om vad du äter och inte äter när du kör eller arbetar på datorn. Ha glädje av vad du äter och gör din första biter räknas. Enligt experter är detta när smaklökarna är på topp och verkligen njuta av vad du äter. Slutligen, äta mat som är tillfredsställande såsom hög fiber, hög proteinhalt och vattenbaserade livsmedel. Dessa tenderar att fylla upp dig snabbare än kolhydrater tät livsmedel som du känner dig trög och hungrig snabbare.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:barns hudproblem

Relaterade artiklar


 • Hur påverkar trötthet en gravid kvinna?
 • är hår gjort av celler?
 • Hur man vet om du är i klimakteriet
 • hur man undviker 3 gemensamma bantning misstag
 • vad är interventionell radiologi?
 • hur man smyga motion i dig dag
 • hur man vet när du kan vara gravid
 • hur att linda ett knä med ett ess bandage
 • läkemedel mot missbruk
 • hur man torkar upp din bröstmjölk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com