Hur du tar ett energigivande bad

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-08-22
Behöver du extra energi för en fest eller andra kvällsarrangemang? Så här tar en uppiggande bad
1
Du har spenderat en lång, tröttsam dag arbetar på kontoret. . eller ta hand om barnen och allt du vill göra är att glida mellan ark av din bekväma säng och blunda. Tyvärr har du en viktig kväll händelse att närvara och du vill titta och känna din bästa. Vad är ett snabbt sätt att zappa att trötthet och återuppliva dig själv för den uppgift som väntar? En energigivande bad, förstås!
2.
Om du inte har tid att ta en lur innan den stora händelsen, är ett energigivande bad ett snabbt sätt att vitalisera din kropp och själ. Det viktiga är att bada själv i ett hav av energigivande doft du har skapat genom att lägga till eteriska oljor till badkaret. Du kan sedan luta dig tillbaka och andas in det väsentliga i energigivande essentiella oljor. Du kommer att häpna över hur rätten dofter kan ge dig ny energi.
3.
Att förbereda dig för energigivande bad, besök din lokala hälsokostaffär eller hälsokost marknaden för att köpa nödvändigt eteriska oljor. Fyra eteriska oljor som är kända för att vara särskilt energigivande är pepparmint, citrongräs, rosmarin, och grapefrukt. Köpa någon eller alla av dessa att ha till hands hemma för när du behöver en explosion av energi. Ibland bara öppna flaskan och andas in doften kan hjälpa dig att vakna när man känner sig trött.
4.
När du är redo att ta din energigivande bad, samla några mjuka fluffiga handdukar och bege dig till badkaret med din energigivande eteriska oljor i hand. Oavgjort badvattnet på en höjd som är bekväm för dig. Använd en pipett att lägga till sju droppar av din valda eterisk olja i badvattnet. Använd en enda energigivande eterisk olja eller en kombination av de fyra som behagar dig. Alltid lägga till eteriska oljor i vattnet efter att du har fyllt badkaret eftersom oljor kan avdunstar snabbt. Innan du skjuter i havet av energigivande vatten, sätt på några livlig musik för att ytterligare stärka dig. Som du koppla av i din doftande, energigivande bad, andas in den friska doften och feell själv komma till liv.
5.
När du klättra ur badkaret och torka dig med din mjuka bad handdukar, chef till köket. Ät en hög proteinhalt mellanmål, såsom ett ägg, jordnötssmör på hela korn kex, eller en kopp yoghurt utan socker tillsätts ytterligare öka din energi nivå. Undvik enkla kolhydrater eller socker som kan orsaka svängningar blodsocker som gör ditt känna sig ännu mer trött.
6.
Nu när du har haft ditt energigivande bad och ett protein mellanmål, bör du känner sig utvilade och redo att gå. Njut av kvällen!


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:om barn hudsjukdomar

Relaterade artiklar


 • första tecknen på autism
 • hur bli gravid
 • Hur sluta röka
 • hår-uträtning recensioner
 • hur man undviker salmonella utbrott
 • fördelar och nackdelar med hårtransplantationer
 • om hem födda
 • hur man hittar immun kosttillskott och öka din naturliga immunitet
 • Hur vet tecken på stroke
 • Hur berätta om din period är normalt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com