hälsofördelar med ånga bad

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-08-24
Den vanligaste fördelas på ångbad förbättras huden. Ångbad öka cirkulationen och unclog porer i en fuktig miljö. Detta gör det ett bra val för människor som behandlar acne-benägen hud och dem som vill upprätthålla en hälsosam utseende. Däremot kan ångbad hjälpa också lindra stress och tydlig igensatt näsgångarna

Behandla sjukdomar i andningsorganen

ångbastu-Fördelar . com (se Resurser) hävdar att en ångbastu är mer effektivt vid röjning slem från din nasal passagesthan en Vaporizer eftersom ett bad ger en starkare koncentration av ånga. Det kan också stöd i att behandla sjukdomar som astma, bronkit och sinuit

Steam Therapy

Keidel. com (se Resurser) rapporterar att ångbad används för att inducera feber att bekämpa infektioner. Denna teknik används av personer vars organ är oförmögna att utveckla en feber på egen hand.

Aromaterapi

Enligt Steam Bastu Connection (se Resurser), ångbad kan användas i aromaterapi arbete genom att lägga essenser till steamhead. Eucalyptus är vanligt i ångbastu för psykiskt och fysiskt välbefinnande.

Remedy för ömma muskler

Wolfe kliniken nyhetsbrev (se Resurser) citerar lindring av muskelkramper, smärta och spasmer bland de förmåner ångbad.

stress

ångbastu-fördelar. com attribut den avkopplande egenskaper en ångbastu att mildra sådana tecken på stress som huvudvärk, högt blodtryck och muskelspänningar.

Detox Stöd

Eftersom svettning utrensningar kroppen av föroreningar, pekar Keidel. com att ångbad är ett bra sätt att spola ut gifter. Upp till 30 procent av kroppsliga avfall rensas genom svettning.

Cellulitbehandling

Ångbad är mer effektiva än kroppsinpackningar för behandling av celluliter, enligt Wolfe Clinic nyhetsbrev, eftersom det tar ett ångbad mindre tid för att höja kroppens temperatur än en sjal gör.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man tvättar en sängliggande patient

Relaterade artiklar


 • hur man sparar pengar på hälso-och sjukvård räkningar
 • alkohol effekter på graviditeten
 • långsiktiga effekterna av cigarrettrökning
 • hur man kan förstå hälsoriskerna med skallighet
 • hur att föda naturligt
 • hur man väljer en hemtjänst anläggning
 • graviditet dilatation steg
 • hur man kan slå endometrios 08 - hur det orsakar oregelbunden menstruation
 • hur man sparar pengar på receptbelagda mediciner
 • Hur utvecklas magsår?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com