naturlig behandling för baby eksem

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-08-25
Vissa barn utvecklar kronisk utslag över olika delar av kroppen som dyker upp som rodnade fläckar, med och utan upp gupp. Enligt MayoClinic. com är baby eksem eller atopisk dermatit, relativt vanliga hos barn under sju år. Lyckligtvis kan naturliga behandlingar vara effektivt till att minska irritation tills barnet växer ur villkoret

Du behöver:. .
Tyg mätning tapeScale

Diagnos

Din barnläkare inledningsvis diagnostisera ihållande utslag på ditt barns kropp för att utesluta andra sjukdomar, såsom lupus. Infantil eksem kan vara brunröda eller rödaktig-grå och det är sannolikt att få klåda. Huden i området för hudutslag kan tjockna och spricka eller skala. Händer och fötter är vanliga platser för baby eksem, liksom inne i armbågar och knän eller på bålen, hals och ansikte.

Miljö

Barnläkare ofta rekommendera att ta naturliga åtgärder för att lindra barnets irritation och klåda. Atopisk dermatit är ditt barns reaktion på allergener, och de vanligaste allergenerna finns i ditt eget hem, ditt barns dagis eller ditt fordon. Exponering för passiv cigarettrök kan utlösa ett anfall baby eksem, liksom andas in damm, djur ilska eller pollen. Se till att ditt hus och din barnvakt hus är rena och rökfria.

Luftfuktighet

Höj befuktaren om ditt barn utvecklas eksem under vintermånaderna, då luften i ditt hem blir torr på grund av överhettning. Om du inte har en luftfuktare, en gryta med vatten sjudande långsamt på spisen sätta fukt tillbaka i luften. Spädbarn med känslig hud kontrakt eksem lättare i torra förhållanden.

Skin Care

Torr hud är mer sårbara för att utveckla barnet eksem. Frekventa bad torkar ut babyns känsliga hud, så välja en sammanfattning svamp bad med vanligt varmt vatten, om ditt barn visar tecken på en begynnande eksem utbrott. Omedelbart efter tvätt, tillämpa en Allergivänligt fuktighetskräm att barnets hud att låsa in fukt. Luktfria babyolja, tillämpas när huden fortfarande är fuktig, kommer att bidra till att förhindra nya utbrott.

Aktuell

När ditt barn har ett fullt utvecklat eksem utslag, han behöver tröst och en lugnande behandling som minskar klådan och irritation. Leta efter kolloidal havremjöl utöka sin badvattnet. Kolloidal havregrynsgröt är finmalen havremjöl som löser sig lätt i vatten. Alternativt kan du lägga en liten mängd regelbunden havregrynsgröt i din mixer och blanda tills det blir ett pulver. Använd en halv kopp av kolloidalt havregryn i 1 liter varmt vatten. /

Prevention lösning

Bli av scratchy tyger nära ditt barn. Ull orsakar hudirritationer, liksom kläder som är för snäv och inte tillåter barnet att böja hans armar och ben utan att klämma och skapa en röd veck. Ett hundra procent bomull filtar och löst sittande kläder kommer att minska risken att barnet utvecklar atopiskt eksem.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:tidig menopaus tecken och symtom

Relaterade artiklar


 • hur man bestämma när placera en kär på ett vårdhem
 • hur man rengör ett rum med skabb ordentligt
 • hur man talar med dina barn om sex
 • pH-balans i kroppen
 • hur man vet när du har ägglossning
 • hur man kan förstå om det är säkert att stoppa en nysning
 • hur man kan stoppa blöta sängen
 • hur du tar bort en otäck splitterskydd
 • hur man tar svullnad och smärta ur ett bi eller getingstick
 • hur du håller ditt hem luktar färskt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com