biverkningar av alkohol

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-10-23
Biverkningarna av alkohol är olika för varje person och kan innehålla kortsiktiga symtom samt långsiktiga hälsoproblem. Den fysiska biverkningar av alkohol kan vara reversibel om en person slutar dricka, men vissa biverkningar kan vara bestående. Alkohol kan vara beroendeframkallande, och när det missbrukas kan resultera i hjärt-och leversjukdom, öka komplikationer i befintliga hälsoproblem och även död

Du behöver: Tyg
mätning tapeScale

betydelse.

Enligt Mayo Clinic, alkohol användas med måtta kan ha vissa positiva effekter, t. ex. att minska risken för hjärtsjukdomar, men konsumerar för mycket alkohol kan resultera i skador på kroppen direkt från att dricka eller som en följd av oavsiktliga olyckor .

Funktion

alkohol konsumeras i flytande form på egen hand eller blandas i drinkar för rekreation, umgänge och som en typ av egenvård för avkoppling och smärtlindring.

Mental Hälsa biverkningar

Enligt National Institutes of Health, psykisk hälsa biverkningar av alkohol är depression, minnesförlust och sömnsvårigheter.

Kortfristiga fysiska biverkningar

Korta fysiska biverkningar av att dricka alkohol beror på hur mycket och hur snabbt den konsumeras och yrsel, kräkningar och medvetslöshet när de konsumeras i stora mängder.

Långsiktiga biverkningar

Enligt Mayo Clinic, får långsiktiga biverkningar och komplikationer av alkoholkonsumtion inkluderar leversjukdom, hjärtsjukdom, diabetes och depression.

dricka under graviditeten

Kvinnor som dricker medan de är gravida kan orsaka fetalt alkoholsyndrom i sina barn, som är en array av psykiska och fysiska problem och störningar.

Varning

När alkoholkonsumtion är snabbare än kroppen kan fysiskt bearbeta den, sida effekter såsom kräkningar och problem gå och tala kan förekomma. Medvetslöshet på grund av alkoholförgiftning kan inträffa om alkohol konsumeras i extrema mängder.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hudirritation och rakning

Relaterade artiklar


 • hur du packar för arbete och födelseprocess rum på sjukhus
 • hur man kan slå endometrios 10 - hur det orsakar urin sjukdomar
 • hur man gör nya vanor pinne
 • risker för övervikt
 • om candida
 • hur man förbereder kroppen för graviditet
 • orexia biverkningar
 • Är det säkert att ta sömntabletter under graviditeten?
 • hur man gör det mesta av din läkare besök för män
 • hur man kan stoppa kronisk näsblod
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com