Hur du tar hand om ditt ansikte

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-04-22
Ta hand om ditt ansikte är en sak du ska börja göra så fort du kan. Det är inte många saker du måste göra för att ta hand om ditt ansikte, men de få steg som kommer att visas för dig är saker du bör göra på en daglig basis. Läs vidare för att lära sig att ta hand om ditt ansikte

Du behöver:.
Clean disktrasa
Varmvatten.
Kallt vatten.
Vitamin E olja (ej grädde).
Bomullstussar.


1.
Gör så här en daglig del av ditt liv. Säg inte att det inte finns tid, eftersom den endast kommer ta 10 minuter av din dag att utföra med en stor ansikte.
2.
Försök att inte bära puder eller concealer, gör allt detta är täppa din häller och leder till finnar bildas. Med hjälp av dessa produkter också gör din hud ser mycket äldre än vad den borde efter år av användning. Om du inte behöver det, ska du inte använda det.
3.
Greppa ren tvättlapp och dränk den med varmt vatten, det varmare vattnet desto bättre. När du har blöt disktrasa, lägg den på ansiktet som täcker den helt. Låt det sitta där i tre till fyra minuter eller tills värmen har gått från den tvättlapp.
4.
Skölj tvättlapp och dränk den med kallt att iskallt vatten. Ring ut den och placera disktrasa i ansiktet än en gång täcka den helt. Låt det sitta där i ytterligare tre till fyra minuter och ta bort.
5.
Blötlägg bomullstuss med vitamin E olja, se till att krama ut först. Gnid runt ansiktet är noga med att få i varje spricka och skreva. Gnid bomullstuss i ansiktet tills oljan är helt blöt i ansiktet.
6.
Upprepa dessa steg en gång per dag. Den bästa tiden att utföra denna dagliga ritual är rätt innan du går till sängs. Du kommer se resultat inom en vecka eller två.

Tips och varningar


 • Köp inte E-vitamin kräm, bara köpa oljan. Du hittar den här på alla apotek eller skönhet leverans butik.


 • Previous:nothing Next:hur man träna efter en stroke

  Relaterade artiklar


 • hur man träna efter en stroke
 • hur man tar hand om en papper skära
 • hur man gör en återblick på livet med någon med en dödlig sjukdom
 • Hur du tar hand om ditt ansikte
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com