hur man sparar pengar på medicin

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-04-27
Kostnaden för läkemedel, både receptbelagda och receptfria, är att belasta många hushållens budgetar. Utan försäkringsskydd många människor gör utan behövde medicin. Om du inte är van att montera medicinering i din budget eller uppleva en förändring i ditt försäkringsskydd, kan du få betala mer för läkemedel än vad som krävs. Använd följande tips för att spara pengar på medicin-och i vissa fall erhålla nödvändiga föreskrifter för gratis

Du behöver:
Jämförelse shopping
. . Försäkring information.
Läkare samråd.
Hälsa sparplan (tillval).

hur man sparar pengar på medicinering


1.
Jämförelse butik för ett apotek och få offerter på recept i fråga. Apotek syfte att vara konkurrenskraftiga men det är inte vanligt att se en 50 till 100 procent skillnad pris i vissa fall. Se till att apoteket kan träffa andra behov, t. ex. öppettider, samt ge förmåga att spara pengar på medicin.
2.
Skaffa en generisk formel när kan dock fråga med din läkare om eventuella skillnader i effektivitet. Varumärken är att föredra i vissa fall. Lär dig de generiska namnen för over-the-counter läkemedel du använder. En bunt av sparande finns för gemensamma lösningar som används för allergier, förkylningar och smärtlindring.
3.
Utvärdera din försäkring eller kontakta en representant för att se om du kan spara pengar på medicin . Detta kan kräva en ändring av ett liknande läkemedel eller byte till en 90-dagars leverans. Postorder apotek kan också vara en önskad rabatt alternativ.
4.
Titta till apotek som Wal-Mart som är välkända för att erbjuda en stor mängd mediciner för mindre än kostnaden de flesta samarbete betalar. När nya läkemedel läggs till, diskutera möjliga alternativ med din läkare.
5.
Spara pengar på medicin genom att utnyttja en hälso-sparplan med din arbetsgivare. Du kan hitta skattemässiga fördelar som är värdefulla när huvudsakligen bidrar till din hälsa planera i förväg om dina behov.
6.
Titta på läkemedlet tillverkarens webbplats för information om bistånd till medicin om du är fattiga eller har låg inkomst. Ytterligare råvaror för dessa program ingår hälsa ideella grupper och organisationer som partnerskapet för Prescription bistånd (pparx. org).
7.
Undersök om du kan spara pengar på medicinering med AARP apotek, ska du kvalificera sig för medlemskap. Vissa besparingar är stora i vissa medlemsstater.
8.
Var proaktiv under din läkare besök. Ibland läkare är medvetna om de ekonomiska bördor som följer av medicinering, särskilt om din ekonomiska eller försäkring situationen förändras. Dessutom kan nya läkemedel eller generika göras tillgängliga att kan användas för att ersätta en eller flera läkemedel som du för närvarande tar.

tips och varningar


 • Om du tar en over-the-counter läkemedel regelbundet, kanske du kan spara pengar genom att fråga din läkare för att skriva ett recept för läkemedlet i stället.
 • Generellt kan man spara mer pengar på generiska vid en särskild apotek än i affären. Du kan även hitta ytterligare besparingar på nätet.
 • Fundera på om du behöver medicin om den är konstruerad för symtomlindring. För vanliga sjukdomar, inte begränsat till förkylningar eller influensa, det kan en kostnadseffektiv hem rättsmedel.
 • Undvik förändringar i din medicin utan att rådfråga en läkare.
 • Var försiktig med att använda online-apotek att spara pengar på medicinering, såvida de inte är bekanta för dig och hålla ett gott rykte.


 • Previous:nothing Next:hur man skriver en födelse plan

  Relaterade artiklar


 • hur man känner igen tecken på torr drunkning
 • hur man vaknar
 • hur man förebygger första gradens brännskador
 • hur man träna efter en stroke
 • hur man gör en återblick på livet med någon med en dödlig sjukdom
 • hur man skriver en födelse plan
 • hur man sparar pengar på medicin
 • hur man tar hand om en papper skära
 • Hur du tar hand om ditt ansikte
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com