hur man tar hand om en papper skära

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-04-20
Ibland när du får ett papper i bitar, det kan vara mer smärtsamt då om du skulle få en större sänkning. För att förhindra ett papper klippt från att bli smittade, måste det tas om hand på rätt sätt och omedelbart

Du behöver:. .
Peroxide
Små bandage.
Aktuell salva.
Tvål och vatten.

Hur ta hand om en papper skära


1.
Tvätta händerna helt med tvål och vatten. Detta kommer att bidra till att undanröja en del av de bakterier som för närvarande finns i eller omkring cut. Inte bara tvätta runt det område där du har papper skär. Bakterier kan överföring från andra ställen på din hand när du går att tillämpa din bandage. Se till att händerna är tvättade väl.
2.
Håll handen över vasken och häll peroxiden över papperet cut. Det bör leda till en liten bit av vitt skum. Att vara noggrann, häll peroxiden över pappret skära igen.
3.
Pat området runt skära torra med hushållspapper. Rör inte klippa alls, bara torka av området runt det så att förbandet kan väl sticka.
4.
Sätt en aktuell salva på papper skära. Salvan kommer att hjälpa till med smärta och kommer också att hjälpa den skurna läka ordentligt. Det är bäst att rådgöra med din läkare eller en lokal apotekare om vilken lokal salva dig bör du.
5.
Placera bandage försiktigt över papperet cut. Se till att vadderade delen av bandage är helt täcker papper skära så att inga bakterier kan komma in Tryck ordentligt på klibbiga delar av bandet-stöd som är på vardera sidan av det stoppade mitten för att helt hålla fast det för din hud .

tips och varningar


 • Om du har några frågor, tala med din läkare eller lokala apotek. Om såret blir eller ser något värre, ta inga chanser och omedelbart kontakta din läkare.


 • Previous:nothing Next:hur man gör en återblick på livet med någon med en dödlig sjukdom

  Relaterade artiklar


 • hur man gör en återblick på livet med någon med en dödlig sjukdom
 • hur man tar hand om en papper skära
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com