hur man gör en första hjälpen kit för en ocean beach semester

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-05-25
Om du ska på semester till ett hav, strand, bör du ha en specialiserad förbandslåda med dig. Följ dessa enkla anvisningar för att göra ett kit som ger lösningar för de flesta situationer som kan inträffa på stranden

Du behöver:.
Solfilter
. A D salva.
calamin lotion.
vattentät plåster i olika storlekar.
gaskuddar.
tvål.
antibiotisk salva.
instant Cold Packs.
ättika.
kött MÖRNINGSMEDEL.
antihistamin tabletter (eller flytande).
pekade pincett.
trubbig pincett.
en grundläggande första hjälpen bok.
instruktioner om hur man ska behandla stick från havet varelser.
ibuprofen.
paracetamol.


1.
Sätt in artiklar för att förebygga och behandla solen brinner. Inköp vattentät solfilter med SPF faktor på minst 30 (50 rekommenderas för barn till för alla med ljus hy). Stranden är ett utmärkt ställe att bli bränd så inte ta några chanser. För behandling av brännskador, sätta i A D salva och /eller calamin lotion.
2.
Lägg i vattentäta plåster, gaskuddar, tvål och antibiotisk salva så att du kan behandla alla små skärsår eller skrapsår.
3.

Lägg till minst två ögonblick kallt förpackningar. Dessa kan användas för någon svullnad eller smärta, såsom svider, brännskador, blåmärken, eller gemensamma stukningar
4
Lägg till objekt för behandling av maneter svider. . Vinäger, kött MÖRNINGSMEDEL och tabletter antihistamin . Ättika används för att behandla maneter och box gelé svider (men inte Man-O-War svider). Ättika neutraliserar eventuella kvarvarande stingers i tentakler som inte redan har avslutats. Kött MÖRNINGSMEDEL rekommenderas för Man-O-War svider, i stället för ättika. Den antihistamin tabletter kommer att lindra klåda och kommer också att förhindra eller fördröja en allergisk reaktion. Den antihistamin tabletter kan även användas för andra situationer som involverar allergiska reaktioner eller klåda i huden, såsom allergier eller biter mygga.
5.
Lägg till ett par spetsiga pincett och en par trubbig pincett för att plocka ut stingers eller ryggar från varelser som sjöborrar, eller för att utvisa gemensamma flisor.
6.
Glöm inte att sätta in någon information om hur du använder alla dessa poster. Inkludera en grundläggande första hjälpen bok, plus några instruktioner för hur man behandlar stick av oceanen varelser som maneter och sjöborrar.
7.
Sist men inte minst, glöm inte att sätta i ibuprofen ("Alvedon") och paracetamol ("Tylenol"). Använd ibuprofen för svullnad eller smärta och paracetamol för smärta eller feber.

Tips och varningar


 • Denna förbandslåda inte innehåller allvarliga akuta saker som HLR utrustning. För mer avancerade första hjälpen, se resursen i listan nedan.
 • Om du inte skulle vilja springa runt samla alla dessa tillbehör kan du köpa en ocean första hjälpen kit från resursen som anges nedan.
 • alltid få akut hjälp om ett sting offret är med ovanlig smärta eller svullnad eller plågsamma symtom såsom hjärtklappning.


 • Previous:nothing Next:hur man förebygger omphacele

  Relaterade artiklar


 • hur man hanterar trakeit
 • hur man identifierar tecken på Parkinsons sjukdom
 • hur man känner igen tecken på torr drunkning
 • hur man sparar på vårdkostnader
 • Hur identifiera trast mun
 • hur har en attityd av tacksamhet
 • hur man identifierar omphacele
 • hur man kan hantera effekterna av en stroke
 • hur man ska hantera hypokalcemi - spädbarn
 • hur man förebygger omphacele
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com