hur man gör en tårta blöja baby för en baby shower

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-05-19
Planerar du en dusch för en vän eller familjemedlem och fruktan det? Baby duschar är inte som de brukade vara, och det finns många trender som har förbättrat och uppdaterat traditionella baby shower. Några av dessa trender är ens roligt och smart, inklusive den nya blöjan baby kaka.

En blöja kaka är inte en bakad behandla. Det är en väg att presentera en dusch gåva. Varje mamma kan berätta att de ändrar mer blöjor än de bryr sig att komma ihåg under det första året av sitt barns liv. Den enkla sanningen är att blöjorna snabbt blivit en livsstil för nyblivna föräldrar. En blöja kaka är en utmärkt, kreativt sätt att gåva nya föräldrar med det nödvändigaste barnet vård som de behöver och kommer att använda varje dag, om inte var tredje timme
1.
Det är mycket lätt att hitta ingredienser till din blöja kaka. Du kommer att behöva cirka sextio blöjor och små gummiband, band, en plast kaka fat, en fyra uns nappflaska, och en åtta ounce nappflaska. Du behöver också lite tårta dekorationer för att skapa illusionen av en kaka. Du kanske också vill köpa nappar, skallror, bitringar, onsies, lotioner, och uppstoppade djur för att göra din blöja tårta mer spännande.
2.
Församlingen är ganska lätt. Det första du behöver göra är att förbereda det första skiktet. Du kommer att behöva rulla fem eller sex blöjor tätt. Du kommer att behöva utvecklas varje blöja och sedan rulla varje blöja för sig. Fixera varje rullade blöja med en liten gummiband, de strängare desto bättre. Ta fem eller sex rullade blöjor och fäst dem runt en 8 uns nappflaska eller en stor flaska solkräm. Sätta detta i mitten av fat, och säkert 18-20 individuellt rullade blöjor till detta skikt, och fäst det med ett stort gummiband. Använd band att dölja fula gummiband, och baslagret är klar. Det bör vara tre lager djup.
3.
Återstående nivåerna i blöjan kakan är uppbyggda på exakt samma sätt. Men varje lager liten än den förra. Det andra lagret kommer att använda de fyra ounce flaska eller en mindre hygienprodukter för att säkra lagret. Det andra lagret kommer att vara två lager djupa, och det tredje lagret kommer endast att bestå av ett lager av blöjor.
4.
Nästa steg är att dekorera din tårta. Du kan använda färdiga dekorativa socker dekorationer för att ge din kaka det "bageriet" utseende. Använd inte is eller glasyr för att dekorera blöjan kakan. Kom ihåg att syftet med dessa blöjor är att användas av ett barn, så du behöver för att dekorera därefter. Du kan hitta flera dekoration idéer bara genom att bläddra barnet gången i din lokala affär.
Göra en blöja kaka är ett roligt och unikt sätt att presentera en ny mamma med det nödvändigaste barnet vård hon behöver. Ha så kul!


Previous:nothing Next:hur har en attityd av tacksamhet

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar symtom på magsår Gerd
 • hur man rengör ditt hem med ättika och bakpulver
 • hur man vaknar
 • hur man tar hand om en papper skära
 • hur man ska behandla premenstruella syndrom
 • Hur du tar hand om ditt ansikte
 • hur man identifierar gingivostomatitis
 • Hur identifiera trast mun
 • hur man identifierar fetalt alkoholsyndrom
 • hur man gör en återblick på livet med någon med en dödlig sjukdom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com