hur man handskas med negativa människor

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-05-21
. Den relativt lätt uppgift att handskas med människor som är negativa och har en mask i stoftet mentalitet 1.
alla i deras liv kommer huvud till huvud och tå mot tå med en negativ person och mer än ofta med dem vi lever med, våra familjemedlemmar. Det kan vara dränerande även när våra bästa avsikter att övervinna sin negativitet faller i glömska. Jag har funnit att le, eftersom antalet en sak som hjälper mig att hålla fred, men ibland, även det kan vara en utmaning.
2.
Familjemedlemmar kan riva även på nerverna påven! Medan leende kan ibland kompensera för de minsta av negativa kommentarer, ibland fungerar inte . . . speciellt om att familjemedlemmen är verkligen utom kontroll, du vet den som jag pratar om. Den som insisterar på att få i ansiktet när han /hon vet att du försöker desperat att sätta på en bra handling så att du inte kommer att tillgripa stansning dem i ansiktet, vilket är något du skulle mycket hellre göra. Mot bakgrund av detta, ibland genom att ändra ämnet genom att be dem en fråga om själva ofta kommer att hjälpa. Jag brukar frågar hur deras nya jobb är på väg eller jag märkte deras hår var stylat annorlunda, något för att få dem att sluta trakassera mig verkligen.
3.
Om det inte gör trick, tyvärr det sista alternativet är att åka från var de än är. Om de råkar följa dig, vänd på dem och säg att du behöver lite tid ensam tills de kan tala till dig i en positiv ton. Du måste hävda att du inte kommer att hållas fånge i sina negativa känslor. Det är här det blir knepigt eftersom om du bor med någon som är oupphörligt negativ, skulle du lämnar hela tiden och som bara kommer inte att göra eftersom de då har vunnit genom att trycka dig mot randen. Det ger dem kraft och det svåraste att skilja är när du ger dem kraft och när du inte är. Summan av kardemumman är din emotionella hälsa är toppen och om retas och condoling och negativa känslor för den familjemedlem kvarstår, måste du ställa dig några allvarliga frågor och fastställa några allvarliga regler, även om det betyder att du lämnar området eller ditt hem för gott. Dessutom, om du är ett barn och att du arbetar med emotionella, fysiska eller psykiska övergrepp, kontakta någon som kan hjälpa dig men du vara mycket säker att du verkligen är i knipa som du inte vill förstöra livet för dina föräldrar , din vårdgivare eller dig själv för den delen.

tips och varningar


 • Det tar mer energi att vara negativ än det kostar att vara positiv.
 • Detta är bara exempel på vad som fungerar för mig, men som jag sagt tidigare, om du fysiskt missbrukas, psykiskt misshandlade eller känslomässigt missbrukas och du är minderårig än du kan tala med din lärare, eller en nära vän om din omständighet. Om du är en vuxen som kan göra hans eller hennes beslut, då måste du välja om du vill vara en del av en negativ relation vare sig det är i familjen eller inte. Ibland är det bara bäst att gå bort om du behöver lite lugn och ro.


 • Previous:nothing Next:hur man sparar på vårdkostnader

  Relaterade artiklar


 • hur man ska hantera hypokalcemi - spädbarn
 • hur man ska behandla öppna sår
 • hur man gör en återblick på livet med någon med en dödlig sjukdom
 • Hur du tar hand om ditt ansikte
 • hur man hanterar trakeit
 • hur du gör din egen babyservetter
 • hur man får över influensa snabbt
 • hur man träna efter en stroke
 • hur man gör en tårta blöja baby för en baby shower
 • hur man känner igen tecken på torr drunkning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com