hur man rengör ditt hem med ättika och bakpulver

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-05-02
I dessa dagar av en ansträngd ekonomi och fokusera på "gå grönt" kan du diket alla dessa giftiga, skadliga kemiska rengöringsmedel och ändå kunna rengöra ditt hem naturligt. En stor flaska ättika och fält av bikarbonat kan användas för praktiskt taget varje hushåll städning ansökan antibakteriella, desinfektionsmedel, fläckborttagning etc. . Det är säker, det är enkelt, och kommer att spara massor av pengar

Du behöver:.
Vinäger
Bakpulver.
Sprayflaska.
Svamp.


1.
Inköp ättika och bakpulver. De flesta livsmedelsbutiker säljer gallon storlek flaskor med vit vinäger och stora kartonger med bakpulver.
2.
Köp en tydlig sprayflaska. Kom ihåg att detta kommer att vara din enda rengöringsvätska dispenser från och med nu, så se till att sprayflaska är bekvämt för dig att spruta. Allas händer är olika, så testa "grepp" i flaskan i butiken innan du köper den se till att det är bekvämt för dig. Ibland specialitet säng och badrum butiker utbud har stor tydlig tomma rengöring av flaskor.
3.
Gör din ättika rengöringsmedel. I klar plast sprayflaska, fyll till hälften med vatten och den andra hälften med ättika (se till att du lämna lite plats på toppen för spray apparater för att passa i flaskan). Med en märkpenna, markera din "halvvägs" linje på flaskan att göra det lättare att fylla varje gång. Tydligt märka flaskan som ättika 01:01 lösning. Du kan använda din ättika lösning för alla dina rengöring behov-bara spraya ättika lösning på ytan och torka upp med en svamp.
4.
Rengör ditt kök. Du kan torka och desinficera ytor, även fet områden. Om du har ett område där du är orolig för myror, spraya området och låt det sitta en stund innan du torkar upp-doften av ättika förvirrar myror och kastar dem (temporärt, du måste installera om ofta) bort doften av mat. Stinkande avlopp? Dumpa ättika ner din avlopp, låt sitta i 1 /2 timme och sedan spola med kallt vatten. Om du har svåra fläckar, spraya ättika, strö bakpulver som slipmedel cleanser. Gnid ett ögonblick med svampen och fläcken försvinner!
5.
Rengör ditt badrum. Torka dina diskar, fixturer, handfat, badkar och toalett. Om du har en massa tvålrester, kanske du vill öka din ratio vinäger i lösningen att skära igenom den. Ättika är en känd mördare av bakterier, svamp och bakterier, så detta är en perfekt plats att använda den i!
6.
Rengör din tvätt. Lägga 1 /2 till 1 kopp ättika till en belastning av darks hjälper "set" färgerna och förhindra färgerna från blödning, tvätta i kallt vatten. Om du har möglig eller funky lukta tvätt, lägga ättika tar lukten (och mjöldagg) bort.

Tips och varningar


 • Lägga ättika och bakpulver kommer att orsaka ett skummande reaktion (vi minns alla våra vulkaner naturvetenskapliga undervisningen i årskurs 7, eller hur?). Detta kan bubbla över, bara beredd på att städa upp det om du "över vinäger" eller "över soda. " Tur, du använder ekologisk, säkert saker!


 • Previous:nothing Next:hur man identifierar gingivostomatitis

  Relaterade artiklar


 • hur man träna efter en stroke
 • Hur du tar hand om ditt ansikte
 • hur man känner igen tecken på torr drunkning
 • hur man identifierar symtom på magsår Gerd
 • hur man gör en återblick på livet med någon med en dödlig sjukdom
 • hur man förebygger första gradens brännskador
 • hur man skriver en födelse plan
 • hur man vaknar
 • hur man rengör ditt hem med ättika och bakpulver
 • Hur identifiera trast mun
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com