hur man väljer en ortos

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-05-31
Ortoser används för att behandla olika foten komplikationer såsom bunions, Achilles tendinit, shin sprickor, patellofemoral smärtsyndrom och fot komplikationer av diabetes. Att hitta rätt ortopediska och ännu viktigare, är en fotvårdsspecialist att föreskriva ortoser som bäst passar dina behov, svårt. Dessa steg kommer att hjälpa dig att välja rätt ortos för dig

Du behöver:. .
Internet
certifierade fotvårdsspecialist.
Gula Sidorna.

Hur man Välj ett Ortopediska


1.
Se till att din läkare har rätt referenser. Alla fotvårdsspecialist kommer inte att göra under dessa omständigheter. För att få bästa ortoser, måste du gå till en läkare som är kvalificerad. Kontrollera att din fotvårdsspecialist är en certifierad fotvårdsspecialist. Dessa personer har haft erfarenhet inom området, en relevant examen och har varit tvungna att passera svårt prov för att få sin certifiering. Tänk på att du vill ha de mest kvalificerade fotvårdsspecialist så att du får den bästa ortoser.
2.
Gör din forskning. Internet är ovärderlig i detta fall. Slå upp all information du kan om de potentiella ortoser som du funderar på. Leta efter recensioner och särskilda beskrivningar. Förutom att leta upp information om ortoser, kan du också hitta information och recensioner på olika podiatrister.
3.
Besök flera läkare. Innan du bestämmer dig för att gå med en viss fotvårdsspecialist, besöka flera av dem. Du vill aldrig gå med första professionella du stöter på. Det är bättre att vara kunniga om vad som finns där ute för att du vill att du ska få den bästa.
4.
Utvärdera dina personliga behov. För att räkna ut vilken ortopediska är bäst för dig, du måste analysera ett par saker. Först, räkna ut hur ofta du kommer att bära ortos. Kommer det att vara hela dagen eller bara när du deltar i fysiska aktiviteter? För det andra, räkna ut vad som inte har fungerat för dig. Du vill inte bli lurade att köpa något som redan inte fungerade för dig.
5.
Reda vad som har fungerat för andra. Fråga runt. Om du vet någon som har haft någon erfarenhet av det villkor som du försöker att behandla eller har använt ortoser, fråga dem vad som har fungerat för dem. Även om detta inte kan ge dig ett definitivt svar, det hjälper dig att lära dig vilka produkter som är bäst. Ett annat bra sätt att göra detta är att prata med personer i ditt fotvårdsspecialist väntrum.

Tips och varningar


 • använder Internet som ett verktyg för att hjälpa dig att få den information som du behöver om ortoser och läkare. Du kan hitta ett överflöd av kommentarer.
 • Låt inte en fotvårdsspecialist att pressa dig att köpa något. Om du är osäker, gör ett åtagande att sova på den och besluta i morgon.


 • Previous:nothing Next:hur man ska behandla talrubbningar

  Relaterade artiklar


 • hur man ska hantera pierre robin syndrome
 • hur man kan hantera effekterna av en stroke
 • hur man ska behandla premenstruella syndrom
 • hur man tar hand om en papper skära
 • hur man känner igen tecken på torr drunkning
 • hur man identifierar placenta insufficiens
 • hur man identifierar hand-fot-och klövsjuka
 • hur man läser ett tbc-test
 • hur man överlever graviditetsillamående
 • hur man identifierar symtom på magsår Gerd
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com