sig att slappna av när hon födde

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-05-14
Du kanske tror att avslappnande under förlossning är omöjligt, men det är inte! Det är möjligt att koppla av medan förlossningen utan droger. Du kommer fortfarande att känna sammandragningar /födelseprocess vågor, men du kommer att kunna slappna av och din kropp kommer att kunna ha den energi och fokus som behövs för att förlossningen ditt barn. Lita på dig själv och din kropp-den vet hur man födelse ditt barn, du måste bara slappna av och låta det hända

Du behöver:
Lita på dig själv
. . Fingrar och tår.


1.
När en sammandragning /födelseprocess våg börjar sprida dina fingrar och tår så bred som möjligt. Ja, det gör ont vågen, men det är omöjligt att spänd upp resten av kroppen när fingrar och tår sprids. Fokus, fokus, fokus, bära allt detta intensitet i dina fingrar och tår. Vid något tillfälle, går din hjärna "primala" och du (din kropp och själ) automatiskt fokuserar på vad man ska göra för att förlossningen här barnet. Ju hårdare vågen, desto mer behöver du för att sprida och fokusera på dina händer och fötter, få så mycket utrymme mellan dem som möjligt. Du kommer att finna att det kommer att ta fokus från vågen (lite) och hjälper dig att komma igenom den.
2.
Fortsätt andas! Oroa dig inte för rytmisk andning och allt det där tramset de lärt dig i de dyra födelseprocess klasser-någon gång, blir arbetsmarknaden så intensiv att allt går ut genom fönstret ändå. När du gör andas, blåsa ut, men göra det till en "låg slag," blåsa djupt från lungorna, rikta din energi nedåt mot magen. Kom ihåg, du försöker få ditt barn att gå i en riktning, så hjälp dem med din andedräkt.
3.
Håll ljud låg och primal, tror stöna, inte skrika . Det är okej att göra ljud under en våg, gör vad du måste göra för att få igenom varje våg. Ignorera alla du har sett i dessa löjliga födelse scener i filmer-skrikande gör ingenting utan göra dig trött och energislöseri. Detta är din födelse och du är ansvarig för födelseprocess här barnet-använd din energi effektivt. När du stöna, se till att de är låga ljud, riktade nedåt. Tänk på det-en hög skrik går uppåt och ut och är ett slöseri med energi. En låg stöna, riktade nedåt, är en effektiv användning av din energi och hjälper ditt barn ut. Detta kommer också att hjälpa dig kontakt med din "primala" jaget och hitta den plats inom dig som du inte visste existerade som hjälper dig att få igenom detta.
4.
Koppla av mellan förlossningarna vågor /sammandragningar. Spara din energi mellan vågor, kan du falla ännu sover och det är okej! Varje gång en våg kommer, börjar bara tillbaka med fingrar och tår! Om du gör de 3 stegen ovan, kommer din kropp kunna koppla av (det är en relativ term) och du antagligen kommer att tycka att du kan känna barnets framsteg nedåt genom förlossningskanalen. Vilken otrolig upplevelse! Du kommer snart att ha bebisen i famnen-finns det något bättre belöning än att

tips och varningar


 • Jag tänker inte ljuga för? du-födelse "ont", men det är mer av en obehaglig ont. Din kropp var att födseln barnet. INGENTING din kropp gör under förlossningen är bortkastad energi. Din kropp tillbringade nio månader växer barnet, hoppas att den vet hur man född den effektivt. Varje födelseprocess våg är en indikation på framsteg och du är så mycket närmare till att ha ditt barn i din famn! Gör vad du kan för att hjälpa din kropp att göra sitt jobb och inte komma i dess väg. Om du ändrar ditt perspektiv på varför din kropp beter sig som det gör under förlossningen, ser du att ditt tankesätt inte blir så rädd eller orolig (och du kommer inte spänd upp så mycket).
 • Att lära sig att göra denna teknik kommer att hjälpa hastighet längs ditt arbete eftersom du inte kommer att spänna upp resten av kroppen. Spänna upp resten av kroppen saktar ner ditt arbete eftersom det gör kroppen måste arbeta hårdare för att få ut barnet. Detta hjälper dig "få ut av din egen väg" i att det tar bort rädslan och ger dig fokus. Det är en teknik som hjälper ditt barn att födas utan medicin och mer avslappnad (tänk på alla dessa otäcka biverkningar av medicin på bebisar!) Du kan försöka andas tekniker, fokus, men detta är en teknik som jag har upptäckt att faktiskt fungerar (och jag har gått igenom det hela med varje barn, så detta är erfarenhet talar).


 • Previous:nothing Next:hur man kan hantera Klinefelters syndrom

  Relaterade artiklar


 • hur man träna efter en stroke
 • hur man ska behandla öppna sår
 • hur man identifierar hand-fot-och klövsjuka
 • hur man sparar pengar på medicin
 • hur man känner igen tecken på torr drunkning
 • hur man förebygger första gradens brännskador
 • hur man tar hand om en papper skära
 • hur man identifierar gingivostomatitis
 • hur man skriver en födelse plan
 • hur man kan hantera effekterna av en stroke
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com