Hur man sover ditt sätt att vackra

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-06-20
! Lär dig vikten av sömn

Du behöver:. .
Säng, kudde, täcke


1
ordentlig sömn inte bara återställer skönhet men också vilar hjärnan och andra sinnen. Rödaktiga ögon, rynkor, fina linjer, svullnader alla ökar när vi inte sover bra. En god natts sömn är bästa botemedlet. Om du har bra hud sedan natts sömn kan hålla det så.
Alla celler i vår kropp är repareras när vi sover, hålla nya celler för att ersätta den slitna sådana. Så naturligtvis på morgonen du ser en riktig skönhet.
2.
att få bästa hud på morgonen, rengöra ditt ansikte, ta bort alla din makeup och sedan lägga nattkräm innan sova. Upprätthålla en god hud är lätt. Med hjälp av en ansiktsmask två gånger i veckan det är bättre än ingenting. Människor som arbetar och upptagen knappt få tid och några snabba sätt fastställa att bibehålla skönheten finns där.
Du kan använda en mask mineral lera för en snabb fix till fet hy. För torra skinn med en återfuktande frukt masker med hjälp av naturliga fruktkött bidra till att upprätthålla en bra fuktbalans. Dessa masker inte bara dra åt huden men nära stora porer alltför
Tvätta de masker med varmt vatten och se en ny skönhet uppstår -. !. Du
3
liggande Låt huvudet, lite högre än kroppen, eftersom det stannar ögon ser svullet. När du vaknar tvätta ansiktet med varmt vatten och mild tvål. Applicera en fuktighetskräm innan du sätter på make up. Använda för mycket kemikalier om i tvål och kosmetika tillskansa sig huden dess fukt. Så långt som möjligt, gå för naturlig skönhet förbättra produkter. I det långa loppet kommer du att vara tacksamma för övergång till fri från kemikalier kosmetika och tvål.
4.
Letar du efter din hud tidigt kommer att bidra till ett ungdomligt utseende senare också. Tillämpning av solskyddsmedel när du går ut kommer att stoppa de skadliga UV-strålar från att skada huden. Kontakt med UV-strålar ökar rynkor och fläckar mycket snabbt. Det bästa sättet att rehydrera huden är att dricka mycket vatten om det är varmt eller kallt.
Integrera detta i ditt dagliga liv och du aldrig ens ska vara sjukBortsett från att ha en snygg hud!


Previous:nothing Next:hur man ska leva tidigare missbruk

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla talrubbningar
 • hur man gör modersmjölk te
 • Hur man sover ditt sätt att vackra
 • hur man överlever graviditetsillamående
 • hur man identifierar gingivostomatitis
 • hur man förebygger Adderall missbruk
 • hur man förebygger Rett syndrom
 • hur man handskas med negativa människor
 • hur man uthärda en Foley glödlampa under graviditeten
 • hur man kan hantera effekterna av en stroke
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com