hur de ska hålla glad under en skada ekonomi

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-06-23
Livet kan tyckas svårt när alla saker i världen verkar vara spiral nedåt. Höga bränslekostnader, stigande matpriser, gränsen till arbetslöshet, och andra downfalls i livet kan ge oss ett dunkelt utsikterna om vår nuvarande situation. Genom att komma ihåg att vi har familj och vänner som bryr sig om oss, och tar tid att spendera stunder med dem i våra liv, kan det vara lätt att ta sig igenom tuffa tider i våra liv. Nedan är några enkla steg som kan hjälpa dig försöka stanna glad även när de moment inte verkar förbättras så snabbt som vi skulle vilja att de.

Du behöver:
Hope
. Love.
Family.
Vänner.
Tacksamhet.


1.
Ta så mycket extra tid som du kan spendera den med din familj och dem du bryr dig om. Stäng av tv och stänga av datorer. För mycket media i nyheter och digitala distraktioner kan orsaka stress. Få ut brädspel, en kortlek, ta promenader eller cyklar rida tillsammans som en familj.
2.
Plan mini semester och små få presentreklam som inte kostar mycket. Packa upp picknickkorgen och bege dig till närmaste park. Ordna en liten omgång baseball, volleyboll, hästskor, eller något annat kul utomhus aktivitet.
3.
Organisera vecka middagar med dina nära vänner och familj. Har alla frivilliga för att få en sida skålen, och du kan laga huvudrätten. Detta kommer att hjälpa alla spara lite pengar. Hyr en film som alla kommer att njuta och ha en trevlig kväll för att äta och vrida dig någon annanstans för en stund.
4.
Prata med andra när du känner dig nere eller stressad. Tala med någon som har en objektiv uppfattning eller söka rådgivning vid behov. Låta loss hjälper dig att känna lite mer bättre om den nuvarande situationen att du kan vara i.
5.
Ta dig tid att komma i kontakt med dig själv och har en lugn stund. Sätt på en avkopplande CD och zon ut en stund för att rensa ditt sinne. Sitta och njuta en favorit bok eller en tidskrift med din favorit dryck. Kom ihåg att dra nytta av den utomhus när vädret är bekväm. Använd tystnaden av utomhus för att komma bort från alla rusa av arbete, hem, och en livlig stad eller ort. Om du bor mitt i staden, hitta en plats som är lugn och avlägsen där du kan ta tid att tänka.
6.
Var tacksam och glad över de bra sakerna i din situation. Kom ihåg att du har ett hem, en familj, mat och en plats att sova på natten. Det finns troligen andra som är ont värre än du är. Så länge du har tak över huvudet med mat, och är omgivna av dem som du älskar och bryr sig om, livet är fortfarande värt att leva.

Tips och varningar


 • Kom ihåg att pengar inte alltid lika lycka.


 • Previous:nothing Next:hur man identifierar pierre robin syndrom

  Relaterade artiklar


 • hur man förebygger Rett syndrom
 • hur man förebygger ryggskador samtidigt ta hand om en nyfödd
 • hur man gör en het ris väska
 • hur man identifierar komplexa regionala smärtsyndrom
 • hur man förebygger omphacele
 • hur man hanterar bröstvårtan problem
 • hur man mäter EMF i hemmet
 • hur man identifierar fetalt alkoholsyndrom
 • hur man ska behandla fotsvamp med munvatten
 • hur man förebygger grå syndrom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com