hur du packar väskan för förlossning

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-06-30
Grattis! Ditt barn är nästan här. Packning väskan för förlossning kan vara överväldigande men här gör du för att packa så att du är beredd
1
Det första steget i förpackning kommer att skilja förlossningen behov med post-partum behov. Vad du behöver för post-partum (efter det att barnet föds) kommer att vara annorlunda än dina behov under förlossning. Att hålla saker packas i två väskor hjälper dig tillgång vad du behöver snabbt under förlossning. Alla kläder du är packning för barnet och dig att återvända hem i ska packas i din post-partum påse tillsammans med alla toalettartiklar och smink du kanske vill för din vistelse på sjukhuset.
2.

När man överväger förpackning för förlossningen, en lista över vad du behöver börjar våren tillsammans snabbt-men glöm inte om saker för din tränare. Packning ett extra ombyte kläder för din partner kommer att vara till hjälp. Glöm inte en tröja eller andra varma kläder om du har ett sommarbarn-ofta sjukhus är luftkonditionerade och långa vistelser i shorts och T-shirts kan få kyligt. Stashing några snacks och flaskor med vatten i påsen kommer att hjälpa om mamma inte vill vara ifred när hungern slår till. Inklusive en baddräkt kan också komma till hands om du tillbringar längre tid i duschen och behöver stöd.
3.
Tänk på din födelse plan för att hjälpa dig att välja vad som behöver ingå och kom ihåg att flexibilitet är namnet på spelet-ofta dina val för smärtkontroll kommer att påverka vad du behöver packa. Om din plan är att använda en epidural, att packa poster hjälpa tiden att gå och hålla dig bekväm. Om din plan knyter fysiska förlossningen, att packa objekt hjälpa komfort och stöd dig. Fyll din påse med objekt som kommer att bidra till att stödja dig under den långa processen förlossning-chapstick, tandborste och deodorant bör toppar listan. Föremål som används som samlande punkt-kanske en familj foto, din iPod, strumpor, en kortlek och kläder du vill bära i stället för ett sjukhus klänning, kamera och /eller videokamera, mobiltelefoner eller listor över viktiga telefonnummer att sprida goda ord finns också några få idéer.
4.
De flesta sjukhus har restriktioner för vad som kan och inte kan föras in på sjukhuset också. Tänk på att vanligtvis inte ljus är tillåtet i förlossningen på grund av syre som används i sjukhus och att din mat och vätskeintag kommer sannolikt att vara begränsad i en traditionell sjukhusmiljö så få snacks och drycker för dig kan vara tabu . En del sjukhus har politik mot användning av videokameror under förlossningen så kolla med din vårdgivare förhand. Alla sjukhus har restriktioner mobiltelefon, så se till att lära sig vilka begränsningar innan slår.


Previous:nothing Next:hur man kan förhindra uttorkning hos småbarn

Relaterade artiklar


 • hur man ska leva tidigare missbruk
 • hur man identifierar låga testosteronnivåer
 • hur man ska behandla öppna sår
 • hur man identifierar myom
 • hur man handskas med negativa människor
 • hur man undviker köldskador
 • hur man hittar lösningar för en sinus-infektion
 • hur man identifierar orsakerna till mässling
 • hur de ska hålla glad under en skada ekonomi
 • hur man förebygger första gradens brännskador
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com