hur man uthärda en Foley glödlampa under graviditeten

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-06-06
När du närmar dig din förfallodagen din läkare kan nämnas möjligheten att använda en glödlampa Foley, som ibland också kallas en Foley boll. Den används som ett sätt att utvidga livmoderhalsen och eventuellt sätta igång förlossningen, men det säkert kan vara ganska obehagligt

Du behöver:.
Foley glödlampa
. Läkare för att infoga Foley glödlampan.
Tolerans för obekväm situation.
Tolerans för smärta.

Hur man uthärda en Foley Bulb under graviditeten


1.
Första insättning av Foley glödlampan kommer att vara lite obehagligt, men med alla tentor du har stått ut under hela graviditeten kommer du förmodligen inte hitta det fruktansvärt obehagligt. Var beredd att sträcka ut sig på ryggen och låta läkaren tillgång till dina vaginala området för att placera Foley Lampan i livmoderhalsen. Efter lampan är på plats kommer din läkare att fylla den upp som en ballong i ett försök att vidga livmoderhalsen.
2.
Även om du kommer antagligen att skickas hem med Foley lampan på plats , inse att du kommer att ha ett rör som löper längs insidan av låret. Klänning som löst och bekvämt som möjligt och inte bära korta shorts som kommer att avslöja röret till alla runt omkring dig.
3.
Gör inga storslagna planer för den kvällen. Vanligtvis kommer kvinnor börja känna relativt stark sammandragningar som Foley glödlampa gör sitt arbete och vidgar livmoderhalsen. Du kan känna som om du är i fullt utvecklad arbetskraft, eller så kan du bara känner otroligt uppsvälld och obekväm. Ha en trevlig, bekväm plats att uthärda denna process kommer att göra det lättare än om du försöker att gå om din verksamhet och ignorera obehag.
4.
Som din värkarna värre du kommer att vilja praktiken andningsövningar du lärt dig i barnsäng klass, eller vad andra avslappningsövningar du planerar att använda under tiden i arbete. Detta kommer att vara en bra provkörning för dig, exponerar du lite av den smärta du känner när arbetsmarknaden börjar.
5.
Var beredd på Foley glödlampan så småningom faller ut som din livmoderhals expanderar. Vissa kvinnor kan faktiskt skjuta Foley glödlampa ut, vilket vissa folk kommer att skämtsamt referera till detta som sin "första arbete. " Om det faller ut, eller om du skjuter den ut, kanske du märker omedelbar lindring eller ditt arbete får fortsätta på. Vissa kvinnor har inte sitt Foley lökar falla ut förrän de ger sig till läkaren nästa dag.

tips och varningar


 • inte alla läkare stöder Foley lampor så du inte kan få ett erbjuds dig.
 • Pushing Foley glödlampan ut kan leda till att det inte exanding livmoderhalsen så mycket som det var tänkt.


 • Previous:nothing Next:hur man hanterar xerosis

  Relaterade artiklar


 • hur man identifierar ett tecken på hjärnhinneinflammation
 • Hur identifiera symtom på frekventa matsmältningsbesvär
 • hur man identifierar kvinnlig inkontinens
 • hur man förebygger Adderall missbruk
 • hur man skriver en födelse plan
 • hur man kan hantera effekterna av en stroke
 • hur man förebygger första gradens brännskador
 • hur man ska hantera hypokalcemi - spädbarn
 • hur man hittar en specialist för ditt medicinska tillstånd
 • hur man kan hantera Klinefelters syndrom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com