Hur du tar kosttillskott som ökar mjölkproduktionen

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-04
Under amning är en naturlig process, och nästan alla gravida kvinnor kommer att producera massor av bröstmjölk, det finns tillfällen då vissa kvinnor behöver öka sitt utbud bröstmjölk. I vissa fall kan medicinska tillstånd begränsa utbudet. I andra fall kan tidigare bröstförminskning leda till låg produktion av bröstmjölk. Stress kan också minska utbudet bröstmjölk, liksom kronisk sömnbrist, dålig kost, otillräcklig vattenintag och interaktioner medicinering. Oavsett vad orsaken kan låg bröstmjölk leverans vara en mycket svår tillstånd att hantera, och när du arbetar med att amma ett spädbarn eller småbarn, att veta hur du ska ta kosttillskott som ökar produktion av bröstmjölk är en viktig strategi för att motverka bröstmjölk problem.

Du behöver:
havre
. bockhornsklöver.
mörkt öl.
Modersmjölk Tea.
Öljäst.

Hur man ta kosttillskott som ökar produktion av bröstmjölk


1.
Ät havre. Ät havregryn, baka och äta havregrynsgröt cookies-vara kreativ. äter minst en kopp havre varje dag, uppdelade i två eller flera äter sessioner. Drick mycket vatten när du äter havre. Havre är en galactogogue (något som ökar bröstmjölk produktion) och är mycket hälsosam för matsmältningsapparaten också.
2.
Ta bockhornsklöver kapslar. Bockhornsklöver är en ört som bidrar till att öka mjölkproduktionen. Den har en "lönn effekt"-kvinnor som tar bockhornsklöver i tillräckligt stora doser för att öka utbudet finna att de andas en lönn-sirap doft. Börja med 1 kapsel per dag för ett par dagar, öka till 3 kapslar per dag (1 kapsel tre gånger dagligen), och gå sedan till 2 kapslar tre gånger om dagen, så länge som du behöver för din mjölkproduktion att ökas . Drick åtta till sexton dl vatten med varje sats av bockhornsklöver piller.
3.
Drick en halv mörkt öl upp till tre kvällar i veckan. Detta kan verka kontraproduktivt, men många experter rekommenderar att dricka hälften (6 uns) i ett mörkt öl som Guinness, för att stimulera mjölkproduktionen. Sjuksköterska barnet rätt före sin nattsömn och sedan dricka öl. Genom mitt i natten utfodring bör du uppleva ökad mjölkproduktion, och effekterna av alkohol på barnet är försumbar som din kropp kommer att ha metaboliseras av alkohol och mycket lite kommer att vara i bröstmjölken utbudet.
4.
Dryck Mother's Milk Tea. Det finns många versioner av detta te på marknaden i dagligvaruhandeln. Välj en och följ anvisningarna.
5.
Mix Öljäst in din morgon glas apelsinjuice. Börja smått, med inte mer än 1 tsk. Öljäst kan inte bara öka utbudet bröstmjölk, har den extra fördelen av att vara rik på B-vitaminer. Dessa vitaminer kan hjälpa till att reglera sinnesstämningen som du upplever hormonella förändringar från födseln och amning.

Tips och varningar


 • Om du är på en glutenfri diet, du kan köpa glutenfria havre dessa dagar. Använd en sökmotor på Internet och ange frasen "glutenfri havre" för att hitta tillverkare.
 • Ta inte receptbelagda läkemedel som syftar till att främja utbudet bröstmjölk utan en läkares godkännande.


 • Previous:nothing Next:hur du döljer läkemedel i dina barns mat

  Relaterade artiklar


 • hur man ska bekämpa åldrandet
 • Hur blir din egen personliga tränare
 • hur man ska hantera hypokalcemi - spädbarn
 • hur man kan förhindra uttorkning hos barn
 • hur man identifierar kvinnlig inkontinens
 • hur man ska leva tidigare missbruk
 • hur man gör en återblick på livet med någon med en dödlig sjukdom
 • hur man gör modersmjölk te
 • hur man identifierar komplexa regionala smärtsyndrom
 • hur man hanterar CMV sjukdomar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com