Hur man säljer en motordriven rullstol

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-26
Om du eller en familjemedlem inte längre behöver en motordriven rullstol och det är fortfarande i gott skick, är ett bra alternativ att sälja enheten. Det finns många människor som har behov av en motordriven rullstol men deras sjukförsäkring kommer inte att betala för det för dem. Ditt mål är att hitta de individer och träffa en uppgörelse

Du behöver:. .
Fullkornsbröd snacks
Magra mejeriprodukter.
Graham crackers.
Frukter.
Grönsaker.
Frozen yoghurt.


1.
Förbered motoriserad rullstol till salu. Rengöra enheten, se till att alla funktioner på rullstolen är i gott skick och samla upp alla tillbehör och guideböcker som kommer med det om du fortfarande har dem.
2.
Ta foton av din elektrisk rullstol. Bilder sälja saker bättre än annonser som inte har bilder med dem. Detta tillåter människor att se vad den motordrivna rullstolen ser ut och hittar bästa möjliga köpare till din rullstol.
3.
Skapa ett flygblad med fotot på din rullstol, en kort beskrivning av enheten och ditt telefonnummer. Posta denna flyer i området läkarmottagningar och ledande centra i ditt område. Detta är det bästa sättet att nå någon som behöver en motordriven rullstol. Kom ihåg att du är mest troligt att hitta en köpare som behöver en sådan scooter, men vars försäkringsskydd kommer inte att betala för en ny för honom.
4.
Post en annons på Craigslist sälja din skoter eller i ditt område tryckt tidning. Människor i marknaden för att köpa en skoter kommer sannolikt se ut på dessa platser.
5.
Pris din scooter rätt. Kom ihåg att anledningen till att ditt primära potentiella köparen inte har en skoter är eftersom han inte har råd med det på sin egen och sin försäkring kommer inte att betala för det. Du måste priset din scooter låg nog att du kommer att kunna sälja det men tillräckligt högt så att du inte shortchange själv.


Previous:nothing Next:hur man får en elektrisk rullstol

Relaterade artiklar


 • hur man ser ljusa ögon
 • hur att hålla sig frisk som en tonåring
 • hur man behandlar tår med svamp under tånageln
 • hur man kan förhindra akut cerebellär ataxi
 • Hur blir din egen personliga tränare
 • hur man undviker att få för mycket vikt under graviditeten
 • hur du döljer läkemedel i dina barns mat
 • hur att upprätthålla en god hygien
 • hur man förebygger grå syndrom
 • hur man kan bota en sol exponering huvudvärk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com