hur Kegel

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-07-16
Kegel övningar ger många fördelar för både män och kvinnor. Inte bara kommer de att öka den sexuella vällusten, men kan också erbjuda hjälp med problem blåskontrollen och kvinnor stöd i återuppbyggnadsarbetet efter förlossning. De Kegel motion hjälper till att bygga styrka och ton efter förlossningen och kommer att resultera i att väcka din sexpartner
1.
Gå på toaletten och urinera. Koncentrera dig på att identifiera de muskler som börjar flödet av urin och dem som stoppa flödet av urin. Upprepade gånger starta och stoppa flödet som du lär dig att kontrollera denna muskelgrupp. Identifiera denna muskel gör att du kan utöva i muskeln utan att gå på toaletten. Identifiera muskler kommer att ge dig en förståelse för varför utnyttja denna muskel kommer att bidra till problem blåskontrollen.
2.
Öva Kegel motion i olika befattningar. Det finns ingen specifik position som du behöver för att utföra en Kegel. Det blir bättre om du kan dra åt Kegel muskel i olika positioner, eftersom detta gör att du kan dra åt under sex från alla positioner. Denna skärpning kommer att öka både din glädje och nöje av din partner.
3.
Ställ in en tid att öva varje dag. Eftersom ingen vet att du tränar på dessa övningar kan du göra dem var som helst. Som ni få en mycket god kontroll av hur man gör en Kegel, börja arbete med att kontrollera utövandet för längre perioder. Ju bättre kontroll du får, desto mer kommer du att kunna använda den under sex. Arbetet med att bygga upp din tid tills du kan hålla den i en minut i taget.
4.
Arbetet med att stärka dina muskler genom att lägga till vikt och motstånd. Kvinnor använder sig av Ben Wa kulor för att bygga styrkan i denna muskel, men samma effekt kan uppnås med hjälp av runda vikter leda fiske. Genom att stå, kan du förlänga tiden du kan kontrakt och bygga din anläggning styrka. Män kan också använda vikter hängde från deras **** att hålla vikten upp, och gå upp och ner för att stärka deras muskler. Dessa är mycket privata övningar, men är mycket effektiva också.


Previous:nothing Next:Så för att lindra ryggont

Relaterade artiklar


 • hur man kan förhindra uttorkning hos småbarn
 • hur man identifierar komplexa regionala smärtsyndrom
 • hur man ska hantera hypokalcemi - spädbarn
 • hur man läser ett tbc-test
 • hur man hanterar Gilberts sjukdom
 • hur man förebygger räddning andas
 • hur man förebygger talrubbningar
 • hur man gör en sjukdag i en bra dag
 • hur man förebygger ryggskador samtidigt ta hand om en nyfödd
 • hur man identifierar xerosis
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com