hur du döljer läkemedel i dina barns mat

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-07-03
Det finns tillfällen när ditt barn behöver ta medicin, men de antingen inte gillar smaken, eller de inte kan eller inte kommer att svälja piller. Du som förälder vet att de behöver medicin, och du förstår exakt varför. Ditt barn, tyvärr, inte kan förstå behovet av medicinering, och därför helt enkelt slåss med det. Äldre barn kan vara motiverat med, och kan ibland vara övertygad om att vidta eller svälja behövs medicinering. Yngre barn, eller extremt irrationell barn, kan kräva en mer smygande strategi. Att veta hur man gömma medicin i dina barns mat är ett behändigt verktyg. Det är inte lätt. Vissa barn är lite mat detektiver, hitta den medicin oavsett hur duktig du än är. Dessa tekniker, kan dock överlista den mest försiktiga barn, och hjälper dig att dölja mediciner dina barn så väl behöver

Du behöver:.
Smält Choklad
. Jordnötssmör.
Glass eller soja eller ris "glass".
Chokladpudding.
Chocolate mandelmjölk.

Hur Göm läkemedel i dina barns mat


1.
Titta på storleken av p-piller (om läkemedlet är ett piller). Är p-piller liten nog att gömma sig i en sked full av chokladpudding eller jordnötssmör? Är ditt barn naiv nog att bara ta skedvis och svälja, utan att märka p-piller? Om du tror så är det värt att försöka denna mycket enkla första steg.
2.
Ta större piller och krossa piller eller tomma kapseln. Kontrollera medicinering instruktionerna mycket noga innan du gör detta, men, om läkemedlet time-released, eller kan orsaka magbesvär utan beläggning, hoppa över detta steg.
3.
blanda medicinen pulvret i en liten bit av varm, smält choklad. Överhetta inte choklad, värmen kan neutralisera vissa mediciner. Sätt medicin-chokladsmeten i kylskåpet. Ta härdade chocolate i femton minuter och erbjuder chokladen till ditt barn. Var noga med att barnet äter ALLA choklad med mediciner i det, men för att få full medicin dos.
4.
Gör en "jordnötssmör, gelé och medicinering" smörgås. Bred jordnötssmör på en skiva bröd, gelé på den andra, och strö medicineringen puder över en skiva. Sätt smörgås tillsammans. Servera. Än en gång, se till att barnet äter alla smörgås för att få rätt dosering. Överväga att göra en halv, eller ens en fjärdedel, av en smörgås med full dos av medicin i det om ditt barn har en ljus aptiten.
5.
Blanda medicin i med glass , sojaglass, eller ris glass. Om medicineringen är ett antibiotikum, men hoppa över detta steg. Antibiotika och mejeriprodukter Blanda inte bra.
6.
Blend chokladpudding och medicinering pulver. De flesta barn äter detta välsmakande behandla och inte märker av medicinen.
7.
Gör "medicin-sicles" med choklad mandel mjölk och medicin blandas, hälls sedan försiktigt i Popsicle formar och fryst . Se till att medicineringen inte skadas av att frysas, och igen -. . Vara att ditt barn äter en hel dos-värde av medicinering
8
Använd ovanstående metoder för flytande läkemedel också.

tips och varningar


 • Ibland måste man bara hålla barnen ner och kraft medicinen i dem. Det är inte trevligt, och ärligt talat är det en fruktansvärd upplevelse för föräldrar och barn, men när det kommer till kritan måste medicinering för att få i ditt barns kropp att göra jobbet för att göra ditt barn friska. Du som förälder behöver vara grymma för att vara snälla ibland.
 • Om du når en punkt där man måste tvinga flytande läkemedel i ditt barn, var försiktig barnet inte kvävas på det.


 • Previous:nothing Next:hur man identifierar utfodring störning i spädbarnsåldern och tidig barndom

  Relaterade artiklar


 • hur man läser ett tbc-test
 • hur man väljer en ortos
 • Hur identifiera symtom på frekventa matsmältningsbesvär
 • hur man hanterar xerosis
 • hur man handskas med negativa människor
 • hur man ökar självkänslan
 • hur man tar hand om en papper skära
 • hur man gör en återblick på livet med någon med en dödlig sjukdom
 • hur man gör en första hjälpen kit för en ocean beach semester
 • hur man skriver en födelse plan
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com