hur man eliminerar löss

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-17
Varje förälder till ett barn som blir huvudlöss kommer att undra vad de ska göra härnäst. Du måste bestämma om du vill använda kemiska behandlingar eller behandlingar hemlagad. Om du är orolig för eventuella biverkningar av kemiska bekämpningsmedel och behandlingar, följ dessa steg för att göra en hemmagjord löss behandling från eteriska oljor för att döda löss

Du behöver:. .
Tea tree olja
Lavendelolja.
Rosmarinolja.
Eukalyptusolja .
Peppermint olja.
Ren olivolja transportör olja eller ren kokosolja transportör olja.
Schampo .
Duschmössa.
Vinäger.
Luskam.


1.
Klipp ditt barns hår så kort som du kan. En dotter förmodligen inte kommer att låta dig klippa mycket, men du kan styla det i en söt bob. Men lössen verkar angripa flickor hår oftare än pojkar hår. Detta kan ha något att göra med längden på håret.
2.
Gör en naturlig löss schampo. Kombinera fem droppar varje tea tree-olja, lavendelolja, rosmarinolja, eukalyptusolja och pepparmintolja med 5 tsk. ren olivolja transportör olja eller ren kokosolja transportör olja.
3.
Vet att pepparmint och eukalyptusolja kan bromsa andning för små barn, särskilt de mindre än 5 år. Använd inte dessa oljor på mindre barn. Om du är oroad av dessa biverkningar hos barn över 5 år, eliminera dessa oljor och använda mer av de andra eteriska oljor i stället.
4.
Tillsätt lite schampo Till denna blandning, och tillämpa det på håret. Se till att du helt mätta alla i håret, inklusive rötterna. Täck håret med en duschmössa. Låt håret sitta i ungefär en timme. Barnet ska sitta utanför, där hon har god ventilation.
5.
Tvätta håret två gånger med vanligt schampo. Följ med ättika skölj och tvätta ut allt med varmt vatten, vara noga med att inte bränna barnets hårbotten. Kamma håret och ta bort alla kvarvarande löss eller gnetter med en luskam. När du tar bort dem, lägg dem i en skål med ättika så att de dör.
6.
Rengör allt som ditt barn kom i kontakt med under de senaste veckorna. Detta inkluderar kläder, accessoarer hår, leksaker, sängkläder och handdukar. Tvätta dessa objekt i varmt vatten och torka sedan på de heta inställningen i torktumlaren. Om du inte kan tvätta dem, satte dem i plastpåsar och förvara förseglade säckar i 2 veckor.
7.
Kontrollera håret för löss och ägg igen dagen efter den inledande behandlingen . Om du ser något, upprepa hela denna process för att få bort resten av dem.


Previous:nothing Next:hur Kegel

Relaterade artiklar


 • hur man handskas med negativa människor
 • hur man kan förebygga havandeskapsförgiftning
 • hur man kan förhindra postmenopausal osteoporos
 • hur de ska hålla glad under en skada ekonomi
 • Hur identifiera trast mun
 • hur man ska behandla kvinnlig inkontinens
 • hur man förebygger talrubbningar
 • hur man ska hantera hypokalcemi - spädbarn
 • hur man identifierar McCune-Albrights syndrom
 • hur man hanterar trakeit
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com