hur man får barnen glada om hälsa och fitness

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-02
Vi lär våra barn att tvätta händerna, äta deras grönsaker och få lite motion-men så lär vi dem att vara entusiastiska över sin hälsa och kondition? När de har vuxit upp och är på egen hand kommer de att fortsätta att göra hälsosamma livsval? . Här är hur du får dina barn glada om hälsa och fitness nu, så att de kommer att hålla sig friska för lång tid
1.
Handling säger mer än ord. Om du berättar dina barn att äta sina grönsaker, får sin motion, stäng av TV och gå till sängs tidigt samtidigt som du skyr broccoli, älskar soffan och missa aldrig en repris av Seinfeld-de förmodligen inte kommer att lyssna. Få dem entusiastiska över hälsa och kondition genom att vara en förebild. Låt dem se dig gå och springa, gå till gymmet eller spela basket. Stäng av tv och väljer aktivitet i stället. När ditt barn se dig göra hälsosamma val-även äta broccoli-de kommer också. Om du har tillbringat ditt liv att göra dålig hälsa val och dina barn har sett, kan det ta en stund och några övertygande att den extra ansträngningen är värd det-hålla det
2
Barn (och vuxna) har flera teknikval dessa dagar. Mellan tv-spel, handhållna videospel, datorer, TV, filmer och Internet kan det vara svårt att övervaka allt. Även lite teknik kan vara roligt och även utbildning, kommer alltför mycket i slutändan påverka din hälsa och kondition. Få grepp om tekniken och få barnen glada över att göra det genom att ersätta den med en familj fotbollsmatch, en pick up basketmatch i parken eller en vandring genom skogen. För att hjälpa tygla din familj aptit för TV och liknande-som tidsgränser för visning /spelar, tittar på praxis utnämning och hålla TV ut av dina barn sovrum. Barn är inte sannolikt att vilja stänga av deras favorit film eller videospel-i början-men om de lär sig att stänga av techno monster kommer att innebära att de kommer att få tid för familjen, de kommer att tävla du på strömbrytaren . .
3
Dina barn är bundna att bli upphetsad över motion-och därmed deras hälsa och kondition-när du introducera dem till nya och spännande sport eller idrottsverksamhet. Aldrig varit en löpare? Kontrollera din lokala sportaffär för en lista över lokala motionslopp. Många av tävlingarna sponsrar även ett barns sprint och /eller mil för att få dig hela började. Stämningen är roligt och spännande och kan vända ditt barn på en sport som är livslångt. Inte redo för att köra ännu? Bara gå och titta! Försök inte att köra tävlingar heller! Gå titta på ett triathlon, high school baseball spel eller en lokal dans skäl. Rörelsen är det som är viktigt-att införa dina barn till så många alternativ som du kan, hittar de något att bli upphetsad över.
4.
Ingen diskussion om hälsa och kondition kan vara komplett utan att titta på näring och kost. Prata med dina barn om maten pyramiden, har en upp i ditt kök, och läsa etiketter i affären och i hemmet. Ge dem friska alternativ till deras höga fetthalt, högt kaloriinnehåll, låg kost favoriter och ingår alltid frukt och grönsaker med sina måltider-bra kost behöver inte betyda tråkigt eller smaka äckligt! Fortfarande inte säker på att de blir glada över brysselkål? Ta dem till frukt och grönsaker (eller lokala bondens marknad) och få dem plocka ut en grönsak eller frukt de har aldrig provat och verkar intressant. Tittar upp olika sätt på nätet för att förbereda den nya maten och låta dem vara delaktiga i utarbetandet sannolikt piggna deras intresse.

Tips och varningar


 • Om du har varit stillasittande, kontakta din läkare innan du startar en ny verksamhet.


 • Previous:nothing Next:hur man identifierar vaginal cystor

  Relaterade artiklar


 • hur man ska gå i vila utan receptbelagda läkemedel
 • hur man avvärja säsong sjukdomar
 • hur man identifierar pierre robin syndrom
 • hur man handskas med negativa människor
 • hur man identifierar kvinnlig inkontinens
 • hur man hanterar CMV sjukdomar
 • hur man identifierar myom
 • hur man ska behandla talrubbningar
 • hur man berättar vitiligo från svamp
 • hur har en attityd av tacksamhet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com