hur man ska leva livet på sina egna villkor

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-07-24
Vi alla bara få ett liv att leva. Istället för att oroa leva upp till andras förväntningar på oss eller göra saker bara för att behaga någon annan, bör varje enskilt lära sig att leva livet på sina egna villkor. Vi måste lära sig att göra vad som gör oss glada och njuta av det liv som vi har

hur man lever livet på ens egna villkor


1.
inte identifierar dig baserat på vad andra människor tycker eller tror att du borde vara. Som kan lämna dig outnyttjad och missnöjd med livet. Du måste vara sann mot dig själv och bestämma vem du vill vara. Låt inte andra människors förväntningar på er åsidosätta dina egna förväntningar på dig själv.
2.
Upptäck vad det är du vill få ut av livet och göra upp planer för att uppnå det. Verka för din egen personliga mål ger dig något att se fram emot. Att sätta mål och aktivt arbetar för att nå dem ger dig en känsla av prestation.
3.
Fokusera på de saker som är viktiga för dig. Ta dig tid att engagera sig i saker som är viktigare och roligare att du som familj, vänner, hobbies, karriär, resor, eller vad du vill göra. Spendera inte mycket tid att göra saker som inte har mening för dig. Att leva livet på dina egna villkor du måste tänka och agera på egna villkor.
4.
Arbeta för att vara oberoende. Om dina föräldrar stödjer dig ekonomiskt, kan de ha ett ord med i de saker du kan göra. Försök att inte vara beroende av andra för ekonomiskt stöd, så att du får mer frihet att göra de saker som betyder något för dig.
5.
Vara sann mot din tro. Vet att alla har många olika åsikter och värderingar och dina är lika viktiga som någon annans. Inte överensstämmer eller dölja dina åsikter och övertygelser bara för att vissa människor inte håller med dem.
6.
Motion din makt att välja. Du måste välja vad du vill, välja vad du inte vill, välja när du vill göra en förändring, och välj vad gör dig lycklig. Dina val påverkar direkt de saker som händer i ditt liv så göra bra val.
7.
Sluta fråga alla andra om deras uppfattning. Om du gillar en viss outfit, oroa dig inte om hur andra kan tycka det ser ut på dig. När du frågar efter alltför många åsikter, kommer det att lämna dig osäker på dig själv om du inte har godkännande av någon annan. Den enda godkännande du behöver är din egen.


Previous:nothing Next:hur man hanterar blandad cerebral pares

Relaterade artiklar


 • hur man får över influensa snabbt
 • Hur man sover ditt sätt att vackra
 • hur man tar hand om en papper skära
 • hur man uthärda en Foley glödlampa under graviditeten
 • hur man gör Hara andas
 • hur man kan förebygga fall hos äldre
 • hur du gör din egen babyservetter
 • hur man ska leva ett hälsosammare liv
 • hur man kan förebygga hand-fot-mun-sjukdom
 • hur man överlever graviditetsillamående
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com