hur man vet vilka eteriska oljor är säkra för barn

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-07-19
Aromaterapi är att få mer uppskattning vardagen för det är lugnande effekter samt kvaliteter healing. Medan de flesta oljor är tydligt märkta när de inte är säkra för amning eller gravida mödrar-till-vara, lärande som oljor är säkra för små barn kräver lite mer forskning
1.
Börja din forskning med hänvisning bok om eteriska oljor (se Resurser nedan). En kvalitet uppslagsbok bör ge dig en aning om vad särskild olja kan användas till spädbarn och deras säkerhet för användning med spädbarn. Medan kvalitetsreferens guider är ofta dyra, kan de användas för en livstid för att hålla dig och din familj hälsosamma och säkra.
2.
Diskutera användningen av eteriska oljor med din barnläkare, som aromaterapi och rättsmedel görs med eteriska oljor är en viktig del av ditt barns vård och läkaren bör vara medveten om alla behandlingar. Dessutom kan din barnläkare hjälpa dig att bestämma när du använder eterisk olja för spädbarn är lämpligt och när ett mer traditionellt tillvägagångssätt kan vara en bättre och säkrare lösning.
3.
Prata med en aromaterapeut om säkerheten av eteriska oljor och användning med spädbarn. Inte bara kommer en aromatherapist ha en mängd information om vad man ska använda och hur kan de hjälpa dig att välja den perfekta oljor eller kombinationer av oljor, utspädningar och recept erbjuder för fri prövning.
4.

Betrakta en naturläkare för ditt barns vårdbehov istället för, eller som komplement till en traditionell barnläkare, särskilt om du vill inkludera naturmedicin så som eteriska oljor som en del av din vanliga vården rutin. En naturläkare kan vara din bästa källan för alla, eftersom de har en omfattande medicinsk utbildning som innefattar holistiskt och traditionella behandlingar. Inte bara kan en naturläkare hjälpa dig att avgöra eterisk olja säkerhet, kan han innehålla oljor som en del av ditt barns regelbunden sjukvård plan för både behandling och prevention.
5.
Reda på vad du letar efter när du handlar för din eteriska oljor. Från din valda referens eller resurser, bör du veta vilken olja du söker samt styrka. Fråga också en professionell som arbetar i affären där du köper din oljor om varumärken och olika typer av oljor.


Previous:nothing Next:Hur man vet om skor är rätt storlek

Relaterade artiklar


 • hur man gör modersmjölk te
 • hur man hanterar matstrupen sjukdomar
 • hur man får barnen glada om hälsa och fitness
 • hur man identifierar pierre robin syndrom
 • hur man gör en tårta blöja baby för en baby shower
 • hur man vet vilka eteriska oljor är säkra för barn
 • hur man gör en första hjälpen kit för en ocean beach semester
 • hur man får över influensa snabbt
 • hur man ska hantera akut cerebellär ataxi
 • hur har en attityd av tacksamhet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com