hur man håller sval i varmt väder

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-08-20
Många människor älskar soliga förhållanden under sommaren, men har svårt att hålla svalt i varmt väder. Du kan njuta av det soliga vädret utan överhettning genom att använda ett fåtal av dessa praktiska tips

Du behöver:. .
Lätt och löst sittande kläder
Hat.
Vatten.
Fan.
Drick med is.
Solskyddsmedel.


1.
Ta vägen resan. Road utlösning är väldigt roligt, men vad gör man när luftkonditioneringen är på och bilen börjar överhettas? Du måste stänga av luftkonditioneringen avstängd. Oroa dig inte, eftersom det finns ett sätt att hålla sig svala i en bil utan luftkonditionering. Stopp vid nästa mack och plocka upp en stor drink (en kopp med is och lemonad, vatten eller läsk). In i bilen och sätta drinken mellan benen. På lårens insida är femorala artärer, några av de största vener i kroppen som pumpar blod till resten av kroppen. När du svalt bort blodet från, är det distribueras till resten av kroppen och som ett resultat börjar kyla resten av kroppen bort.
2.
bära hatt. Om det är varmt och soligt ute, satte en hatt på. Det kan vara en keps eller en bredbrättad hatt. Det kommer också förhindra ditt ansikte från att bli solbränd.
3.
Använd en fläkt. Om du är inne på en mycket varm dag, använda en fläkt. Ingenting är värre än sitta i en varm hus som inte har någon luft rörelse. Sätt på fläkten på och få lite av luften i rörelse. Du kan använda en takfläkt eller en oscillerande fläkt.
4.
Använd en luftkonditioneringen. Om du inte har ett centralt system luftkonditionering, använda balsam fönster luft. Du sätter upp luftkonditioneringen i fönstret och slå på den. Var noga med att följa anvisningarna. Om det faller ut genom fönstret, kan det skada någon eller gå sönder.
5.
Bära lätta, löst sittande kläder. Undvik att bära mörka färger i det soliga, varma vädret. Mörka färger absorberar värme och du kommer att få varmare snabbare. Bär ljusa kläder som inte är form montering, men är lös och luftig.
6.
Drick mycket vatten. I varmt väder, vill du undvika att bli uttorkad. Dricka 8 till 10 koppar om dagen eller mer. För att se ditt vattenintag, hålla en vattenflaska med dig hela tiden. Du kommer att vara mer benägna att dricka ditt vatten om du har flaskan med dig.
7.
Förvaras svalt och undvika solbränna. Om du är ute i solen, se till att använda solkräm. Du vill undvika solbränna och risken för hudcancer i framtiden.

Tips och varningar


 • Håll en vattenflaska med dig och dricker ditt vatten ofta för att undvika uttorkning.
 • Var noga med att använda solskyddskräm när du går utomhus i varmt, soligt väder. Du vill undvika solbränna och risken för hudcancer i framtiden.


 • Previous:nothing Next:Hur vet man att en kvinna har ägglossning

  Relaterade artiklar


 • Hur man vet om du är gravid eller i klimakteriet
 • hur man kan förebygga salmonella från PET reptiler
 • hur man identifierar vaginal cystor
 • hur man ska leva ett hälsosammare liv
 • hur man ska hantera pierre robin syndrome
 • hur man identifierar symtom på magsår Gerd
 • hur man kan bota en sol exponering huvudvärk
 • hur man återhämta sig från en stroke
 • hur man gör en kall pack
 • hur du skämma bort dina trötta fötter värker
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com