hur man hanterar placenta insufficiens

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-08-09
Att ha ett barn kan vara skrämmande. Det finns många saker som kan gå fel med tidigt i livet, såsom placenta insufficiens. Placenta-insufficiens är villkoret under en kvinnas graviditet där moderkakan utvecklas felaktigt, att hålla syre och andra näringsämnen från att ta sig till det växande fostret korrekt. Det kan orsaka skador på barnets utveckling. Medan det betyder inte nödvändigtvis att barnet kommer att skadas, kommer det att göra definitivt utveckling och födelsen en hel del svårare.

Du behöver:
tid med barnen


1
Undvik rökning cigaretter under graviditeten. . . Nikotinet i cigaretter kommer att överföra till barnet och påverkar dess utveckling. Cigaretter innehåller också många tillsatser som är giftiga för både mor och barn och alla andra som röker cigaretter. För din hälsa, är det bäst att undvika rökning. Sluta röka om du upptäcker att du är gravid.
2.
Avstå från att dricka. På samma sätt som nikotin påverkar negativt en baby, alkohol kommer att hämma utvecklingen av ett ofött barn också. På samma sätt som för mycket alkohol kan skada din hjärna, lever och hjärta, kommer barnet att påverkas också. Allt som du gör mot dig själv som gör skada även kommer till skada barnet.
3.
Få behandlats för diabetes. Diabetes kan vara en orsak till moderkakan insufficiens. Så om du behandlas för diabetes, kommer att moderkakan inte försvaga ytterligare. När du är gravid, bör du besöka läkaren ganska ofta ändå. Han kommer att testa dig för vissa sjukdomar du kan tänkas utföra som kommer att påverka barnets födelse eller barnets utveckling. Om du har diabetes, kommer läkaren att få reda på.
4.
Har regelbundna ultraljud göras för att bedöma storleken och omfattningen av moderkakan insufficiens. Det finns inte så mycket annat som kan göras utifrån. Att hålla koll på vad som händer i det är det bästa sättet för läkaren att bedöma vad som kan göras härnäst. Om du är längre fram i graviditeten, kan läkaren få arbetskraft till bättre barnets chanser.
5.
Ät en hälsosam kost av näringsämnen både för dig och barnet . Du kommer att kunna berätta vad som är hälsa och vad som inte med de grundläggande introduktion till näring du fick från high school hälsa klass. Det finns också gott om baby böcker och dietister att rådfråga.


Previous:nothing Next:hur du tar bort hår

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar symptom på svampinfektion hos män
 • hur man ska behandla premenstruella syndrom
 • hur man uthärda en Foley glödlampa under graviditeten
 • hur man identifierar gallgångsatresi
 • hur man hittar ett spa
 • hur man hanterar blandad cerebral pares
 • hur man handskas med negativa människor
 • hur man kan bli av psoriasis under naglarna
 • hur man eliminerar löss
 • Hur sluta röka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com