hur man kan bli av jäst i kroppen

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-08-10
När folk hör ordet jäst eftersom det gäller den mänskliga kroppen, tror de ofta om vaginal jäst infektioner. Vad en del människor kanske inte inser är att människor ibland, man eller kvinna, kan ha för mycket jäst i sina kroppar. Denna överväxt av jäst kan hittas i varma fuktiga platser såsom en persons mun, ett tillstånd som kallas trast, i en människas tarmkanal, eller som allmänt kända, i det vaginala området. I vissa fall har en person allergiska reaktioner på jästen. Detta kan orsaka infektioner, utslag eller trötthet. Även jästen är naturligt förekommande i kroppen, en del människor är mycket känsliga för det och måste försöka minska mängden jäst som ligger i deras kroppar

Du behöver:.
Tunn nål
. Sytråd.
Tvättsprit.
Candle med låga.
Hink med is.
Sax.


1.
Undvik antibiotika om möjligt. När antibiotika angriper bakterier som de ursprungligen var avsedda för, kan de döda även några av de "goda" bakterier som bor i din kropp.
2.
Överväga att vidta probiotika. Probiotika är levande mikroorganismer, i de flesta fall bakterier, som liknar nyttiga mikroorganismer som finns i människans tarm. Dessa finns i tillägg form och kan också hittas naturligt i vissa odlade livsmedel, såsom yoghurt. Två olika former av probiotika innehåller Lactobacillus och Bifidobacterium. De används ofta för att bekämpa jästen i mag-tarmkanalen och att främja tarmen hälsa i allmänhet.
3.
Överväg användning av enzymer. Det finns några produkter som är utformade specifikt för att bekämpa jäst. De flesta av dessa är utformade för användning tillsammans med probiotika.
4.
Avsevärt minska förbrukningen av sockerhaltiga livsmedel och juice i din kost. Raffinerat socker uppmuntra tillväxten av jäst. Du kanske också vill avskaffa livsmedel som innehåller jäst, såsom bröd och kex, åtminstone för en tid.
5.
Prova grapefrukt utsäde utdraget, som kan hittas i de flesta hälsokostbutiker. Detta är en bitter och sur vätska härrör från frön, fruktkött och vita membran av grapefrukt. Använd flera droppar av extraktet efter varje måltid eller ett par gånger om dagen. Späd den med minst 4 oz. av flytande innan du dricker. En del människor föredrar att späda ut det i saft på grund av den bittra smaken.
6.
Använd en antimykotisk medicinering eller jäst behandling som ordinerats av läkare.

Tips och varningar


Var
 • medveten om en eventuell tillfällig försämring av symtomen vid behandling av jäst, som kallas die-off reaktion. Detta orsakas av utsläpp av protein och toxiner när jästen är dödade.


 • Previous:nothing Next:hur man talar till ett barn om skilsmässa

  Relaterade artiklar


 • hur man identifierar omphacele
 • hur man kan hantera Klinefelters syndrom
 • hur man bestämmer storleken organ ram
 • hur man kan förhindra uttorkning hos småbarn
 • hur man identifierar akut cerebellär ataxi
 • hur man talar till ett barn om skilsmässa
 • hur man ska hantera akut cerebellär ataxi
 • hur man ska behandla bröstvårtan problem
 • hur dra nytta av exponering för negativa joner
 • hur man identifierar fetalt alkoholsyndrom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com