hur man motiverar barn att vara vältränad

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-08
Att hålla barn passar i dagens värld av elektronisk underhållning kan vara en utmaning. Du konkurrerar med datorer, Game Boys, iPods och en myriad av andra "soffpotatis" alternativ. Dessutom har fokus på akademiker förändrade också en massa "lek" till "studietid. " Så här motivera och uppmuntra dina barn att vara passa

Du behöver:.
Bat och boll
. Rockring.
Hopprep.
Trampolin.
Wii.


1.
Uppmuntra barn att gå med lagsporter och gruppaktiviteter. Inte nog med att de erbjuder motion, men de ger också en möjlighet att interagera med kamrater. Sport kan lära barn hur man blir en del av ett team, hur man vinner och, kanske ännu viktigare, att förlora. Grupp aktiviteter som barnen kan delta med är gymnastik, cheerleading, dans och kampsport. Dessa program är mycket populära bland barn, och de ger ett utmärkt sätt att utöva överskott energi samtidigt som förbränner mer än några kalorier. Och som en extra förmån får du sova gott!
2.
Uppmuntra kvarter aktiviteter med vänner, såsom skateboard, inlines, tennis om det finns en domstol i närheten, hoppa hage, hoppa rep och cykla. När barnen har möjlighet att göra dessa aktiviteter med syskon eller vänner, de är mer benägna att delta frivilligt. Samtidigt skapar de några av sina bästa barndomsminnen. Påpeka för dina barn att det finns gott om aktiviteter som kan spelas rätt på bakgården eller uppfart. Exempel hoppa rep, skateboard, rockring, hoppa scotch, studsmatta hoppa, cykla och skytte rullband.
3.
Föreslå att ditt barn kan ta hunden på en promenad, eller tjäna pengar genom att ta grannens hundar för promenader. Ett papper rutt kan hjälpa till att få barnen motion samt undervisning ansvar och hjälpa till med deras matematiska kunskaper. Andra sätt som barnen kan tjäna pengar och få motion samtidigt inkluderar gräsklippning, ogräsrensning trädgårdar med små barn för en promenad i vagnen och skotta snö.
4.
Uppmuntra dina barnen att gå eller cykla till vänner hem (så länge de är i ett säkert område), istället för att köra dem överallt.
5.
Kolla in de många digitala spel som erbjuds av Wii. Detta spel system erbjuder datorspel som spelas står upp och som kräver egentliga förslagen simulera digitala aktiviteter. Dessa har blivit populära inom spel med alla åldrar. Barn kan lära sig att golf och skål, praktik vadd och göra mer traditionella formen av träning som sträcker sig, aerobics och yoga.
6.
GRÄNS TV. Om du bor i ett kvarter med andra barn i samma åldersgrupp, kanske du vill tala med de andra föräldrarna och se om du kan ordna efter skolan speltid. En förälder kan ha en gård är tillräckligt stora för softball eller dodge ball, en annan har en pool, en annan en djungel gym, en annan en korg-boll tunnband och en annan ett pingisbord. Barn kan rotera under veckan, med föräldrar tar sitt ansvar att vara hemma under "sin dag".

Tips och varningar


 • Se till att barnen bär lämpliga skyddsåtgärder redskap för den verksamhet de gör.


 • Previous:nothing Next:hur man utför mun till mun-metoden

  Relaterade artiklar


 • hur man förebygger Adderall missbruk
 • hur man stanna hydrerade under vågor sommarvärmen
 • hur man gör hicka försvinna
 • hur man får en elektrisk rullstol
 • hur man ska behandla fetalt alkoholsyndrom
 • hur man säkert ta ut något i ögat
 • hur man förebygger gingivostomatitis
 • hur man hanterar urineringsbesvär
 • hur man identifierar epicanthal rynkor
 • hur man kan bota en sol exponering huvudvärk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com